ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβείο κοινού και Ermis Silver για το Ζαγόρι

12:38 - 16 Μαρ 2016 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Βραβείο κοινού και Ermis Silver για το Ζαγόρι
Δύο σημαντικά βραβεία απέσπασε στα φετινά ERMIS AWARDS η ταινία για το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, «η Πτήση», δηλάδή το Silver Ermis στην κατηγορία Εταιρικής Επικοινωνίας/ Χορηγίες/ Πολιτισμός/ Εκπαίδευση/ Αθλητισμός και το πολυπόθητο Βραβείο Κοινού, το ένα και μοναδικό στην κατηγορία του.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κοινό αγάπησε την ταινία και την επέλεξε ανάμεσα σε 22 υποψηφιότητες, χαρίζοντας στο ΖΑΓΟΡΙ την υπέρτατη διάκριση του θεσμού των ERMIS AWARDS.

 

Σε λιγότερο από ένα χρόνο η «Πτήση» έχει «ταξιδέψει» το αισιόδοξο μήνυμα της ελληνικής μάρκας ΖΑΓΟΡΙ στον κόσμο, προτρέποντας μικρούς και μεγάλους να αναζητήσουν το «καλό μέσα τους» και να αναγνωρίσουν τα μικρά θαύματα γύρω τους, αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Τα βραβεία αυτά έρχονται σε συνέχεια των διακρίσεων της καμπάνιας στο εξωτερικό, shortlist στα Golden Drum, τιμητικό Silver στα EPICA Awards και 15η θέση στις 50 πιο συγκινητικές ταινίες στο Brain Juicer’s.

 

Την εξαιρετική δημιουργική ιδέα που έγινε ταινία και απογείωσε το ΖΑΓΟΡΙ σε Ελλάδα και εξωτερικό υπογράφει η JWT Athens, ενώ την παραγωγή της ταινίας η Movielab.

 

«H Πτήση» https://www.youtube.com/watch?v=eX1MN0SjQ5M

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.