ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η «ΑΛΦΑ» πλευρά μας:Δείτε το φοβερό σποτ της μπίρας ΑΛΦΑ

13:35 - 17 Μαρ 2016 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η «ΑΛΦΑ» πλευρά μας:Δείτε το φοβερό σποτ της μπίρας ΑΛΦΑ
Πόσο συχνά θεωρούμε τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μας δεδομένους;

Τι χρειαζόμαστε για να έρθουμε πιο κοντά τους και να δείξουμε στην πράξη πόσο σημαντικοί είναι για εμάς; Η μπύρα ΑΛΦΑ μας παροτρύνει με απλές κινήσεις, ίσως και μικρές, να βρούμε τρόπους για να έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους μας. Να έρθουμε πιο κοντά στην «ΑΛΦΑ πλευρά μας». Αυτή που μας κάνει πιο αυθεντικούς και δοτικούς αλλά σίγουρα περισσότερο αυθόρμητους και συναισθηματικούς.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, είναι ένας καθημερινός και μετρημένος πατέρας που προετοιμάζεται, χωρίς να το γνωρίζει η κόρη του, για την ίσως πιο σημαντική ημέρα της ζωή της· Το γάμο της. Θυσιάζοντας χρόνο από τις καθημερινές του συνήθειες, κάνει κρυφά μαθήματα χορού, για να μπορέσει να μοιραστεί μαζί της τον πρώτο χορό.

Με αυτόν τον μοναδικό και δικό του τρόπο, θέλει να της δείξει το πόσο σημαντική είναι για εκείνον. Η ΑΛΦΑ, διακριτικά παρούσα στην ιστορία, τον συνοδεύει σε αυτό το βήμα, εμπνέοντας και όλους εμάς να κάνουμε ένα μικρό βήμα και να έρθουμε κοντά στους ανθρώπους μας.

Η νέα επικοινωνία της ΑΛΦΑ αγγίζει όλες αυτές τις σχέσεις ζωής που χρειάζεται να καλλιεργούνται για να διατηρούνται αναλλοίωτες στο χρόνο. Και το κάνει με έναν τρόπο μοναδικό, αυθεντικό και απλό, όπως ακριβώς της ταιριάζει.

Πολυμέσα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.