ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Συνεχίζει την ιστορία του στα Χαυτεία με νέο look

12:16 - 21 Σεπ 2016 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Καφεκοπτεία Λουμίδη: Συνεχίζει την ιστορία του στα Χαυτεία με νέο look
Tο πλήρως ανακαινισμένο Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Χαυτεία παρουσιάστηκε στο κοινό χτες σε ειδική εκδήλωση με έντονες αναφορές στην μακρά ιστορία της εταιρίας που ιδρύθηκε 84 χρόνια πριν, το 1932.

Η Οικογενειακή Επιχείρηση Λουμίδη, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον χώρο του καφέ το 1920, γιόρτασε το άνοιγμα του ανακαινισμένου της καταστήματος όπου οι πελάτες και επισκέπτες πλέον έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες γύρω από τον κόσμο του καφέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι επόμενο βήμα για την εταιρία είναι η αναβίωση του "Παταριού" ενδεχομένως σε άλλο χώρο όπου θα υπάρξει η ανάλογη συνέχεια για το μεγάλο εργαστήρι πολιτισμού και ιδεών που κάποτε ήταν το "Πατάρι του Λουμίδη".

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της Δεύτερης και Τρίτης γενιάς της οικογένειας Λουμίδη, οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στην ιστορία της επί 96 ετών οικογενειακής επιχείρησης, καλωσόρισαν και ξενάγησαν τους καλεσμένους στο καφεκοπτείο. Παράλληλα, έκαναν ιδιαίτερη μνεία στα ποιοτικά προϊόντα που εμπορεύεται το δίκτυο των καταστημάτων Λουμίδη ενώ, δεν παρέλειψαν να συγχαρούν το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος. Κλείνοντας τόνισαν: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η δεύτερη και η τρίτη γενιά της οικογένειας μας βρίσκεται σήμερα εδώ για να γιορτάσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός της ανακαίνισης του νέου καταστήματος που σηματοδοτεί την πορεία της επιχείρησης στο μέλλον. Το κατάστημα σταθμός στην ιστορία μας συνεχίζει με σεβασμό την μακρόχρονη ιστορία του καφέ και διατηρεί ζωντανή την παράδοση, διαιωνίζοντας τα «Καφεκοπτεία Λουμίδη». Με οδηγό την εμπειρία και τη γνώση 96 ετών συνεχίζουμε ακατάπαυστα να χτίζουμε τις αξίες, το όραμα των ιδρυτών μας και τις σχέσεις με τους πελάτες μας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.