ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Creta Farms αναζητεί μερίδια αγοράς στη Βουλγαρία

09:02 - 16 Νοε 2016 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η Creta Farms αναζητεί μερίδια αγοράς στη Βουλγαρία
Στη Βουλγαρική αγορά μπαίνει η Creta Farms ΑΒΕΕ με τα προϊόντα της σειράς «Εν Ελλάδι».

Έτσι σύμφωνα με ανακοίνωση από τις αρχές τους έτους, τα προϊόντα θα βρίσκονται τόσο στα ράφια των super markets (οργανωμένο λιανεμπόριο) όσο και στα κανάλια αυθόρμητης αγοράς, μέσω στρατηγικής συμφωνίας με τοπικό συνεργάτη.
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, με γνώμονα την ενδελεχή έρευνα και τη μελέτη της αγοράς της κάθε χώρας, και στην περίπτωση της Βουλγαρίας έλαβε εξαιρετικά αποτελέσματα ευρείας αποδοχής.
Κατά την Creta Farms, η Βουλγαρία, με σημαντικούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, με τη σχετική αγορά να ανέρχεται στα 600 εκατ. ευρώ περίπου -αντιστοίχου μεγέθους με αυτήν της Ελλάδας- και με θετικές προοπτικές εξέλιξης, συνιστά πρόσφορο έδαφος για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Με βάση συγκεκριμένες ενδείξεις της Creta Farms, όπως εκτιμά η εταιρεία, θα υπάρξει μια γρήγορη διείσδυση των πατενταρισμένων προϊόντων με ελαιόλαδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Βουλγαρία δραστηριοποιείται η ελληνικών συμφερόντων εταιρία Bella θυγατρική της Impala, αλλά και της Λακωνικής Τροφίμων, της ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ αλλά και βιομηχανίας κατεψυγμένων ζυμών στη Mαγνησία. Η θυγατρική της Impala, Bella αποτελεί ουσιαστικά έναν κολοσσό, καθώς διαθέτει 9 μονάδες παραγωγής με δυναμικότητα άνω των 300 τόνων ημερησίως, απασχολεί 3.000 εργαζομένους και διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 12.000 σημεία πώλησης στη Βουλγαρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.