ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γρηγόρης: Σημαντική διάκριση στα Franchise Business Awards 2017

19:50 - 06 Φεβ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Γρηγόρης: Σημαντική διάκριση στα Franchise Business Awards 2017
Ως το δίκτυο franchise με τα πιο πιστά, σταθερά και αφοσιωμένα μέλη, αναδείχθηκε ο Γρηγόρης, στο πλαίσιο των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE, που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017, υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση για τον Γρηγόρη, που συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυo των 310 συνεργατών του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η βράβευση αυτή αναδεικνύει το κύρος και την αξιοπιστία του Γρηγόρη, ως δικαιοπάροχο, με τους συνεργάτες του να επιβραβεύουν την επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία του.

Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής του Γρηγόρη, κ. Δημήτρης Μήτος,  ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Ο Γρηγόρης είναι στην αγορά 45 χρόνια και έχει καταφέρει να έχει 310 ικανοποιημένους συνεργάτες που νιώθουν ότι ανήκουν σε μια μεγάλη  οικογένεια. Στα καταστήματά μας εργάζονται 3.000 εργαζόμενοι οι οποίοι προσφέρουν απλόχερα τα χαμόγελα τους στους ανθρώπους που καθημερινά τα επισκέπτονται. Τους ευχαριστούμε για την αφοσίωσή τους!".

Παράλληλα, στον κ. Μήτο, απονεμήθηκε και το βραβείο «Manager of the Year» στο χώρο του Franchise.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:52 - 06 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.