ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όχημα ανάπτυξης της ΕΖΑ η νέα "ζ" Fine Lager

14:52 - 22 Φεβ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Όχημα ανάπτυξης της ΕΖΑ η νέα "ζ" Fine Lager
Πάνω από 10.00 χιλιάδες επισκέπτες επισκέφτηκαν το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στη Horeca 2017, πετυχαίνοντας 20% αύξηση σε σχέση με πέρσι. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανταποκρινόμενη στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των Ξενοδοχείων και των επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης παρουσίασε στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων υψηλής γευστικής ποιότητας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης παρουσιάστηκε και η νέα ξανθιά μπίρα ΕΖΑ ζ Fine Lager ενθουσιάζοντας με τη μοναδική της γεύσης όσους είχαν την ευκαιρία να τη δοκιμάσουν!
 
«Η παρουσία μας στη φετινή έκθεση HORECA ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς παρουσιάσαμε τη νέα ξανθιά μπίρα, ΕΖΑ ζ Fine Lager. Η επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, κάτι το οποίο μας έδωσε ακόμη περισσότερο θάρρος για την υλοποίηση των μελλοντικών πλάνων μας», δήλωσε ο κύριος Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.
 
Η ΕΖΑ ζ Fine Lager, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση HORECA, αποτελεί τη νέα ποιοτική ελληνική πρόταση στην κατηγορία των lager beers. Μία ξανθιά μπίρα με γεμάτο σώμα και αρμονία γεύσης. Η μπίρα όπως πρέπει να είναι. Παράγεται από πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Με το αρτεσιανό νερό του Παρνασσού και τις εκλεκτές ποικιλίες κριθαριών και λυκίσκου να συνθέτουν μία ευχάριστη, ευκολόπιοτη και δροσιστική μπίρα.
 
Έχοντας ελαφριά αρώματα και ελαφριά πικράδα είναι κατάλληλη για να την απολαύσεις σε κάθε περίσταση αλλά και να τη συνδυάσεις με την ελληνική κουζίνα.
 
Σημειώνεται ότι η ΕΖΑ κατέχει την τρίτη θέση στην αγορά της μπύρας και την πρώτη θέση μεταξύ των εταιρειών ελληνικής ιδιοκτησίας. Στη διάρκεια του 2016 αυξήθηκε η παραγωγή της εταιρείας κατά 50% και ανήλθε στα 300.000 εκατόλιτρα ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτοχρηματοδοτούμενο επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατ. ευρώ.
 
Γιώργος Αλεξάκης
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.