ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

12:06 - 07 Απρ 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου
Μια ιδιαίτερα μεγάλη τιμητική διάκριση απέσπασαν οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Στην πιο δύσκολη χρόνια για τα ελληνικά βιολογικά ελαιόλαδα ,στον 22ο παγκόσμιο διαγωνισμό βιολογικών ελαιόλαδων Premio BIOLinternational 2017, ο οποίος αποτελεί τον κορυφαίο διαγωνισμό βιολογικού ελαιολάδου σε όλον τον κόσμο.
«Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία βραβεύτηκαν για το ΦΥΛΛΙΚΟΝ organic evoo τους με το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ που αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση της προσπάθειάς μας  επί 24 χρόνια για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
 
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία ,στην πόλη Οστούνι, στην επαρχία του Μπρίντιζι ,στην ιστορική περιοχή της Απούλια, γνωστήσκαι ως The White City (Λευκή πόλη) από 18 έως 20 Μαρτίου 2017.
 
Η Οστούνι μετά την καταστροφή της από τον Αννίβα ξανακτίστηκε από Έλληνες ενώ το όνομα της προέρχεται από το ελληνικό Astu néon ( "Νεα πολη" ).
 
Συμμετείχαν πολυάριθμα αποκλειστικά βιολογικά ελαιόλαδα (πάνω από 350 ) από πολλές χώρες όπως η Ισπανία,η Ιταλία,η Ελλάδα,η Τυνησία ,η Τουρκία, η Πορτογαλία,το Ισραήλ,η Αργεντινή ,οι Η.Π.Α, η Κροατία,το Μαρόκο κλπ.
 
Όλα τα βιολογικά ελαιόλαδα αξιολογηθήκαν από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου παγκοσμίου φήμης με τυφλή γευσιγνωσία ( panel expert tasters ) .
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.