ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΑΛΦΑ Weiss ποντάρει στο… πάνω-κάτω και την ελληνική γαστρονομία!

08:55 - 12 Ιουν 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η ΑΛΦΑ Weiss ποντάρει στο… πάνω-κάτω και την ελληνική γαστρονομία!
«Πάντρεμα» με την ελληνική γαστρονομία επιχειρεί η μπύρα ΑΛΦΑ Weiss με την ανάδειξη μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ ενός ιδανικού συνδυασμού ανάμεσα στη σταρένια, αφιλτράριστη, δροσερή της γεύση και τα φρέσκα υλικά της ελληνικής γης και ειδικά το κρέας. Η μπύρα Wiess της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, ουσιαστικά, ποντάρει σε μια συνολική γαστρονομική εμπειρία ακολουθώντας την τάση που θέλει τα επιμέρους προϊόντα να αποκτούν αξία μέσα από μια ολοκληρωμένη πρόταση γεύσης και life style.

Παράλληλα η μπύρα ΑΛΦΑ Weiss κάνει την έκπληξη και δημιουργεί ένα πρωτότυπο κουτί που υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στον ειδικό τρόπο σερβιρίσματος. Το καινοτόμο κουτί των 500ml, που φέρνει τα πάνω-κάτω, είναι τοποθετημένο… ανάποδα, προσφέροντας ακόμα πιο απλές οδηγίες για όσους θέλουν να απολαύσουν την Weiss μπύρα τους σωστά. Έτσι, όπως αναφέρεται, «το μόνο που χρειάζεται πλέον να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τα παρακάτω τρία απλά βήματα:


· Αναποδογυρίζουμε το κουτί για να ζωντανέψει η μαγιά
· Ανοίγουμε
· Απολαμβάνουμε.»


H ΑΛΦΑ WEISS είναι αφιλτράριστη και φυσικά θολή σταρένια μπύρα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Α.Ε που συνδυάζει την γεύση της μπύρας ΑΛΦΑ με τα αρώματα και την φρουτώδη αίσθηση, της κατηγορίας Weiss.

 

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.