ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ROE&CO: Γιορτάζει την είσοδό του στην οικογένεια της Diageo

14:05 - 29 Ιουν 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ROE&CO: Γιορτάζει την είσοδό του στην οικογένεια της Diageo
Το ROE&CO, το νέο premium blended Irish whiskey της Diageo παρουσιάστηκε σε ένα εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε στο Noel bar, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά μια ξεχωριστή συνάντηση του παρελθόντος με το μέλλον. Η χρυσή εποχή του Ιρλανδέζικου whiskey συναντήθηκε με το φιλόδοξο όραμα της Diageo σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.

Η βραδιά ξεκίνησε με το ξεχωριστό Roe & Roots cocktail με φυσικό χυμό αχλαδιού και λεμονιού, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Μεγαλοκονόμος, επικεφαλής Bartender του Noel και έτσι οι καλεσμένοι είχαν την πρώτη τους γευστική δοκιμή και μύηση στην κουλτούρα του Ιρλανδικού whiskey. Στη συνέχεια, ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον Χάρη Ψαρούδα, Διευθυντή των Reserve Brands της Diageo Hellas, ο οποίος αναφέρθηκε στην πλούσια κληρονομιά, τη γεύση και τα μείγματα του Ιρλανδικού whiskey. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του κάλεσε την κυρία Catherine Aylward, Chargé d’ Affaires της Πρεσβείας της Ιρλανδίας και επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους της Πρεσβείας της Ιρλανδίας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την τόσο όμορφη βραδιά. Βιώσαμε μία ξεχωριστή εμπειρία ιρλανδικής καταγωγής. Η πρωτοβουλία της Diageo να λανσάρει το ROE&CO συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση της νέας εποχής που έχει αρχίσει να «χαράσσεται» για το ιρλανδικό whiskey. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και είμαστε σίγουροι ότι το νέο αυτό μέλος στην οικογένεια της Diageo θα «αγκαλιαστεί» από όλους».

Στη συνέχεια, το μοναδικό tasting session από τον Peter O Connor, ROE&CO Brand Ambassador, «απελευθέρωσε» όλα τα ξεχωριστά αρώματα αχλαδιού και καπνιστής δρυός, κρεμώδους βανίλιας και καψαλισμένης ζάχαρης που περιέχονται στο ROE&CO. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της Φανής Σπυριδάκη, ιδιοκτήτριας του Noel και την προσωπική της εμπειρία από τη παγκόσμια παρουσίαση στο Δουβλίνο, μεταφέροντας τους καλεσμένους με γλαφυρό τρόπο στη χώρα προέλευσης του ROE&CO. Το RΟΕ&CO Joy Street cocktail που προσφέρθηκε στο τέλος, με λικέρ βερίκοκο, σταγονίδια βρώσιμου αρώματος δρυός και ανθόνερου με μέλι, άφησε μια επίγευση υψηλής ποιότητας, όπως ακριβώς το ROE&CO. Το cocktail συνοδεύτηκε εξαιρετικά με το special Ιrish menu, ειδικά προετοιμασμένο για την εκδήλωση, από το οποίο δεν έλειπαν παραδοσιακές γεύσεις από την Ιρλανδία, όπως Irish shepherd’s pie, creamy cabbage & corn beef canapes. 

 

psaroudas

O Peter O’ Connor, ROE&CO Brand Ambassador, η Catherine Aylward, Chargé d’ Affaires της Πρεσβείας της Ιρλανδίας, και ο Χάρης Ψαρούδας, Διευθυντής των Reserve Brands της Diageo Hellas

Τελευταία τροποποίηση στις 15:01 - 29 Ιουν 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.