ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ελληνικό χαβιάρι βάζει πλώρη για τα σαλόνια του Χίλτον Κύριο

10:44 - 05 Νοε 2017 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Το ελληνικό χαβιάρι βάζει πλώρη για τα σαλόνια του Χίλτον
Το Χαβιάρι από την Άρτα έκανε πρεμιέρα στο Χίλτον στο άνοιγμα του καταστήματος της εταιρείας Luxury Concierge. Πλέον η παραγωγή της εταιρείας Thesauri (μέλος του ομίλου εταιρειών ΒΙ.Κ.Η., ) της οικογένειας Παπαγιάννη βάζει πλώρη για τα σαλόνια της Αθήνας καθώς η φιλοδοξία είναι μέσα από τη συνέργια με την Luxury Concierge να αναπτυχθεί εμπορικά και στην εσωτερική αγορά.

Ήδη η Thesauri έχει ισχυρή παρουσία στο εξωτερικό στις αγορές της Ρωσίας, ΗΠΑ, Καναδά και Ευρώπης ενώ φιλοδοξεί να αξιοποιήσει μέσω του καταστήματος στο Χίλτον και την ευκαιρία που δημιουργεί η κατακόρυφη άνοδος του τουρισμού στην Αθήνα.

Η συνεργασία με την  Luxury Concierge, την εταιρεία παροχής VIP υπηρεσιών σε ξένους και Έλληνες τουρίστες που αναζητούν την πολυτέλεια και ιδιαιτερότητα σε κάθε τους ταξίδι άλλωστε έχει στόχο να οδηγήσει σε ανάπτυξη πωλήσεων με αιχμή την Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χαβιάρι Thesauri είναι το μοναδικό ελληνικό, που παράγεται μέσα από την εκτροφή οξύρρυγχου στην Άρτα, σε μια υπερσύγχρονη καθετοποιημένη μονάδα εκτροφής και εκμετάλλευσης οξύρρυγχου. H μονάδα αρχικά σχεδιάστηκε για εκτροφή και παραγωγή χελιού, ενώ το 1997 έγινε η πρώτη εισαγωγή οξύρρυγχου από Ρωσία. Για σχεδόν 18 χρόνια δεν υπήρχε παραγωγή, αλλά με διαρκείς μελέτες, έρευνες, η εταιρία κα΄ταφερε να έχει τώρα δυνατότητα παραγωγής έως και τριών τόνων το χρόνο. Σημειώνεται ότι η μέση τιμή είναι 2.500 έως 3.000 ευρώ το κιλό.

Αποτελεί ένα μοναδικής ποιότητας χαβιάρι που παράγεται από οξύρρυγχο Oscietra, ένα από τα πιο πολύτιμα και ακριβά είδη χαβιαριού στην αγορά μαζί με τα φημισμένα Beluga και Cevruga. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι παγκοσμίως το νομίμως διακινούμενο χαβιάρι έχει μία και μοναδική (serial number) ταυτότητα σε κάθε κουτάκι.

Η Luxury Concierge είναι μια εταιρεία παροχής VIP Υπηρεσιών για οικονομικά ευκατάστατους ταξιδιώτες και μέλη του διεθνούς Jet Set. Ιδρύθηκε το 2013 από ειδικούς στην VIP περιποίηση επιχειρήσεων στην Ελλάδα και διεθνώς, έχοντας ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, υπό το πρίσμα μιας περισσότερο προσωπικής, εξατομικευμένης προσέγγισης.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.