ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΕΒΕ: Ημερίδα για την αγορά κρέατος

11:06 - 18 Απρ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΕΕΒΕ: Ημερίδα για την αγορά κρέατος
Ημερίδα με θέμα την «Αγορά Κρέατος» διοργανώνει την επόμενη Τρίτη, 24 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη και ώρα 14:30 - 21:00, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την GEFA Exportservice και του γερμανικού υπουργείου Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης. Έτσι το «παρών» στη χώρα μας θα δώσουν οκτώ γερμανικές επιχειρήσεων του κλάδου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Έλληνες αντιπροσώπους, εισαγωγείς, διανομείς και εταιρίες επεξεργασίας κρεάτων, καθώς και σε κατόχους και κατασκευαστές ψυκτικών θαλάμων. Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση η κατανάλωση κρέατος παρουσιάζει ανοδική δυναμική που ακολουθείται και από αύξηση των εισαγωγικών ροών. Η Γερμανία είναι ένας από τους βασικούς εταίρους της Ελλάδας στην εισαγωγή κρέατος.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών και εκπροσώπων της γερμανικής και ελληνικής αγοράς κρεάτων, παρουσίαση των οκτώ γερμανικών εταιριών, καθώς και ατομικές συναντήσεις Β2Β, με στόχο την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο, λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί έως τις 20 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου http://griechenland.ahk.de/gr στην ενότητα εκδηλώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:10 - 18 Απρ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.