ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάκριση της FrieslandCampina Hellas στα Health & Safety Awards

18:47 - 19 Απρ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Διάκριση της FrieslandCampina Hellas στα Health & Safety Awards
H FrieslandCampina Hellas κατέκτησε το υψηλότερο βραβείο στα Health & Safety Awards 2018 για το πρόγραμμα-στόχο Safety at Work στην ενότητα Εταιρείες, Φορείς & Οργανισμοί και κατηγορία Βιομηχανία Τροφίμων + Ποτών. Η εταιρεία απέδειξε στην πράξη την ολιστική εφαρμογή των απαιτήσεων των συστημάτων διαχείρισης για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων της, σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η FrieslandCampina Hellas έχει δημιουργήσει το εταιρικό πρόγραμμα Safety at Work, πρωταρχικός στόχος του οποίου είναι τα τέσσερα μηδενικά: 0 ατυχήματα, 0 ποιοτικά περιστατικά, 0 απόβλητα & 0 μη-ικανοποιημένοι πελάτες & καταναλωτές. Στην κατεύθυνση αυτή, διοργανώθηκαν εκπαιδεύσεις με τίτλο Safety-Health-Environment Days (SHE) οι οποίες δεν έχουν στόχο μόνο να μεταφέρουν γνώσεις ή να περιγράψουν ασφαλείς τρόπους εργασίας αλλά να αλλάξουν στην πράξη τη νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης των εργαζομένων. Το σύνολο των ωρών εκπαίδευσης από το 2014 μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 5400 ώρες εκπαίδευσης, εστιάζοντας τόσο στους εργαζόμενους και τους συνεργάτες της εταιρείας όσο και στους επισκέπτες του εργοστασίου στην Πάτρα.

Τα σημαντικά αποτελέσματα του προγράμματος οδήγησαν και στη βράβευση της FrieslandCampina Hellas από τη μητρική της εταιρεία στην Ολλανδία το Global SHE βραβείο “1000 LTA (Lost Time Accident), free days ”  για το εργοστάσιο στην Πάτρα, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 1000 ημέρες συνεχούς λειτουργίας χωρίς κανένα απολύτως ατύχημα, γεγονός ιδιαιτέρως σπάνιο σε παραγωγικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η FrieslandCampina Hellas έχει υιοθετήσει μια συνολική προσέγγιση σε κάθε λειτουργική και παραγωγική της δραστηριότητα, που θεμελιώνεται στο τρίπτυχο Άνθρωπος – Περιβάλλον – Τρόφιμα σε ισόπλευρη ισορροπία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.