ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καρούλιας ΑΒΕΕΠ: Εμπλουτίζει την κάβα της με το Κτήμα Χατζηγεωργίου

07:50 - 08 Μαϊ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Καρούλιας ΑΒΕΕΠ: Εμπλουτίζει την κάβα της με το Κτήμα Χατζηγεωργίου
Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των κρασιών του Κτήματος Χατζηγεωργίου-Kαριανή Καβάλας προχώρησε η Β.Σ.Καρούλιας από την 7η Μαΐου 2018.

«Με χαρά ανακοινώνω την έναρξη της συνεργασίας μας  με το Κτήμα Χατζηγεωργίου, που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο και τη δυναμική των οίνων του Παγγαίου Όρους και της ευρύτερης περιοχής της Καβάλας.

» Ο παραγωγός Βασίλης Χατζηγεωργίου είναι ένας νέος άνθρωπος, τρίτης γενιάς οινοποιός, με όρεξη, μεράκι και σύγχρονες αντιλήψεις για τον κλάδο, αλλά και όραμα για τη δουλειά του. Επίσης, το οινοποιείο στο κτήμα, είναι επισκέψιμο και πολύ εντυπωσιακό» τόνισε ο  κ. Χρήστος Αργυρού, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας.

Τα κρασιά του  Κτήματος Χατζηγεωργίου έρχονται να συμπληρώσουν το portfolio Οίνων της Καρούλιας.

Η «Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ» είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο.

Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που ιδιαίτερα μέσα στα τελευταία 15 χρόνια την έχουν αναδείξει σε έναν από τους ηγέτες της αγοράς οίνων, μπύρας, αλκοολούχων ποτών και πρόσφατα και ρoφημάτων και βαλσαμικών ξιδιών και προϊόντων Ελληνικής γαστρονομίας, στη χώρα μας.

Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές. Ανάμεσα στα διεθνή σήματα που σήμερα διακινεί  η Β.Σ.ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων τα: METAXA, Stolichnaya, Remy Martin, Cointreau, Label 5,  Ocho Tequila , Bulldog Gin, Jagermeister, Glenmoray, Mount Gay Rum, Βlue Beetle Gin, Artesano Rum, The Botanist Gin, Bruichladdich κ.α.  Επίσης το τσίπουρο και το απόσταγμα σταφυλιού Τσιλιλή, το Ούζο 12, το ούζο Πλωμαρίου Πιτσιλαδή και το ούζο Καζανιστό Στουπάκη, τα λικέρ μαστίχας Ομηρικό,  καθώς και μια σειρά από κορυφαίους ελληνικούς οίνους των κτημάτων Κυρ-Γιάννη, Αβαντίς, Ζαφειράκη, Τρουπή, Μπαραφάκα, Γαβαλά, Nτουράκη, οι μπύρες Septem, Estrella Damm, Peroni, Pilsner Urquell, Paulaner κ.ά, οι καφέδες Cortese και Dalmayr κ.α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.