ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Αθήνα στέφεται «πρωταθλήτρια Ευρώπης» από τη Heineken Κύριο

09:00 - 26 Μαϊ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η Αθήνα στέφεται «πρωταθλήτρια Ευρώπης» από τη Heineken
Με πρωτοβουλία της Heineken και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η Αθήνα γίνεται η πόλη των πρωταθλητών (“City of Champions”), με αφορμή τον τελικό του UEFA Champions League.

Στο πλαίσιο της χορηγίας της Heineken®στο UEFA Champions League διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Ελλάδας ένα παγκόσμιο πάρτι γεμάτο εορταστικές εκδηλώσεις.

Συνολικά 200 καλεσμένοι της Heineken από όλο τον κόσμο θα παρακολουθήσουν το βράδυ του Σαββάτου τον τελικό του UEFA Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στο περιστύλιο του Ζαππείου.

Κεντρικό πρόσωπο είναι ο σπουδαίος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Φερνάντο Μοριέντες, ο οποίος στη διάρκεια της πλούσιας καριέρας του έχει φορέσει τις φανέλες και των δύο φιναλίστ.

Ο Ισπανός αστέρας, την Παρασκευή το μεσημέρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Skyfall όπου η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έδωσε την ευκαιρία σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Eνημέρωσης να τον γνωρίσουν από κοντά.

 Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται στην Ελλάδα και ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τους τυχερούς που θα συμμετάσχουν στις δράσεις του City of Champions.

Έκανε και τις προβλέψεις του, δίνοντας ένα μικρό προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς, όμως, να παραγνωρίζει ότι η Λίβερπουλ είναι πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα.

Αναφορικά με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης “City of Champions” στην Αθήνα, η Έλλη Παναγιωτοπούλου, Υπεύθυνη Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας δήλωσε: «Η Αθήνα γίνεται φέτος η πόλη των πρωταθλητών (“City of Champions”), τοποθετώντας την στο επίκεντρο ενός παγκόσμιου γεγονότος! Είμαστε πολύ περήφανοι που ως Αθηναϊκή Ζυθοποιία συμβάλουμε προς αυτή την κατεύθυνση, συνεισφέροντας με τις δικές μας δυνάμεις στην ανάδειξη της Ελλάδας και της Αθήνας ως ιδανικούς τουριστικούς προορισμούς διεθνώς».

Παράλληλα, ο Laurent Delmouly, Διευθυντής Marketing της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας: «Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία και τη Heinekenμας αρέσει να βάζουμε δημιουργικότητα και πάθος σε ό,τι κάνουμε. Έτσι και φέτος με το City of Championsφιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους τυχερούς φιλοξενούμενούς μας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην πραγματική πόλη των πρωταθλητών, την Αθήνα!»

Τα φώτα ολόκληρης της Ευρώπης λοιπόν, εκτός από το Κίεβο όπου διεξάγεται ο τελικός είναι στραμμένα, χάρη στη Heineken και στην Αθήνα, που κερδίζει τον τίτλο της «Πρωταθλήτριας Ευρώπης», αφού βρίσκεται στο επίκεντρο της κορυφαίας ποδοσφαιρικής γιορτής.

Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις 00:20 - 26 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.