ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tο Coca-Cola Pop-Up Store ανοίγει και φέτος στο Golden Hall

17:52 - 13 Δεκ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Tο Coca-Cola Pop-Up Store ανοίγει και φέτος στο Golden Hall
Το Coca-Cola Pop-Up Store, το αγαπημένο κατάστημα όλων των Coke lovers, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και προσκαλεί όλους τους fans να ζήσουν μια μοναδική χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Από τις 14 έως τις 31 Δεκεμβρίου, το χριστουγεννιάτικο Coca-Cola Pop-Up Store, θα φιλοξενείται στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αμέτρητες εκπλήξεις και να συμμετάσχουν σε υπέροχες ενέργειες μέσα από τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Coca-Cola #BeSanta.

Το αγαπημένο μας brand υπόσχεται και φέτος τις γιορτές να μας εντυπωσιάσει με τη μοναδική χριστουγεννιάτικη συλλογή σε T-shirts, τσάντες, καπέλα, στολίδια και αξεσουάρ που περιμένουν να γίνουν δικά σας, ή να αποτελέσουν ένα από τα δώρα που θα επιλέξετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Το παζλ θα ολοκληρωθεί με μία καλή πράξη προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από απλά βήματα, με οδηγό ποιον άλλο, την Coca-Cola!

Το αγαπημένο μας brand σας καλεί να αναδείξετε τον Άγιο-Βασίλη που κρύβεται μέσα σας μοιράζοντας χαμόγελα στους αγαπημένους σας ανθρώπους μέσα από την χριστουγεννιάτικη καμπάνια της #BeSanta και σας προτείνει να επισκεφτείτε τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό των φετινών εορτών. Εκεί, θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, αγαπημένοι επισκέπτες και αμέτρητες στιγμές χαράς που θα ανεβάζουν καθημερινά τη διάθεση στα ύψη σκορπίζοντας αμέτρητα χαμόγελα! Μην το χάσετε! 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.