ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 26 ελληνικές επιχειρήσεις στην Έκθεση FOOD&LIFE στο Μόναχο

17:04 - 20 Δεκ 2018 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 26 ελληνικές επιχειρήσεις στην Έκθεση FOOD&LIFE στο Μόναχο
Με επιτυχία και με τη συμμετοχή 26 ελληνικών επιχειρήσεων έλαβε χώρα η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOOD & LIFE2018, στο Μόναχο από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2018.

Το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, το οποίο διοργάνωσε για 5η φορά η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ξεπέρασε τα 160 τ.μ., σημειώνοντας αριθμό ρεκόρ με 25 επιχειρήσεις, που έλαβαν μέρος ως συνεκθέτες. Ειδικότερα, συμμετείχαν δύο μεγάλες Περιφέρειες, της Στερεάς Ελλάδας και της Αττικής, ενώ έλαβαν μέρος και εταιρίες με ανεξάρτητα περίπτερα.

Πιο συγκεκριμένα, το «παρών» με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έδωσαν 15 τοπικές επιχειρήσεις: ALPHA FIGS, ΑΜΑΛΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΑΝΘΗΔΩΝ, ATALANTI ANESTAKOS FAMILY, ΒΙΟΓΟΥΠΙΟΣ, ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ,DOLOPIA, ΕΥΒΟΪΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ, ΓΛΥΚΑΚΙ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ «ΜΕΛΙΤΤΕΑΣ», ΑΦΟΙ ΜΠΡΟΚΟΥ – ΚΝΩΣΣΟΣ ΕΠΕ, PARASKEVAS OLIVES, ΣΥΚΟΦΑΓΟΣ και FTHIAS SHOP.

Από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής έλαβαν μέρος οι εξής 5 επιχειρήσεις: ALFA+OMEGA, BONUM TERRAE, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ «ΔΑΝΑΗ», «ΜΕΛΙΡΡΥΤΗ» ΣΥΡΚΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και FIORITO.

Τέλος, οι εταιρίες που συμμετείχαν με ανεξάρτητα περίπτερα, ήταν οι εξής 5: CRETAN PRODUCTS KAKOULAKI, ΜΙΤΑΤΟ - ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, GOJI SPIRIT, OLIVE GARDENS και ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ – ΝΥΒΡΙΤΟΣ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, στην FOOD & LIFE 2018, πήραν μέρος 330 εκθέτες και την επισκέφθηκαν πάνω από 125.000 επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συμμετέχουσες ελληνικές επιχειρήσεις, πέτυχαν σημαντικό αριθμό πωλήσεων των προϊόντων τους, με τις περισσότερες από αυτές να διαθέτουν ολόκληρο το εμπόρευμά τους στην έκθεση, ενώ πραγματοποίησαν επαφές με γερμανικές εταιρίες και σύναψαν εμπορικές συμφωνίες. Επιπλέον, η ελληνική παρουσία και το Ελληνικό Περίπτερο απέσπασαν τα θετικότερα σχόλια τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τη Διεύθυνση του Γερμανικού Εκθεσιακού Οργανισμού.

Και το 2019, θα έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες να συμμετέχουν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, το οποίο θα διοργανώσει για 6ηφορά η εταιρία K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Η επόμενη FOOD & LIFE θα πραγματοποιηθεί από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2019.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να λάβει μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, στην έκθεση FOOD & LIFE 2019, μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037. Πληροφορίες διατίθενται και στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις:www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.food-life.com.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.