ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε δημόσια διαβούλευση η αναγνώριση του γύρου ως ΕΠΙΠ

10:01 - 25 Ιαν 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Σε δημόσια διαβούλευση η αναγνώριση του γύρου ως ΕΠΙΠ
Σε διαβούλευση τίθεται ο φάκελος αναγνώρισης του γύρου ως Εγγυημένο Παραδοσιακό Ιδιότυπο

Προϊόν, έως τις 22 Μαρτίου. Το αίτημα καταχώρησης του προϊόντος ως ΕΠΙΠ κατέθεσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που έχουν έννομο συμφέρον και είναι εγκατεστημένα στην ελληνική επικράτεια, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία, στη Διεύθυνση Συστημάτων Ποιότητας, Βιολογικής Παραγωγής και Γεωγραφικών Ενδείξεων, του Τμήματος ΠΟΠ/ΠΓΕ/ΕΠΙΠ .

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.