ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nestle: Ποντάρει στην καινοτομία - Νέα πιστοποίηση στο νερό Κορπή

11:06 - 27 Μαρ 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Nestle: Ποντάρει στην καινοτομία - Νέα πιστοποίηση στο νερό Κορπή
Με ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αλλά και έμφαση στην προστιθέμενη αξία αναμένεται να πορευτεί και το 2019 η Nestle, σύμφωνα με όσα ανέφερε η διοίκηση κατά την παρουσίαση του εργοστασίου παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού Κορπή στη Βόνιτσα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα νερού.

Άλλωστε η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη της σημασίας του σημαντικού αυτού φυσικού αγαθού τόσο στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί όσο και μέσω της διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων που παράγει. Έτσι μέσα στο 2019 το εργοστάσιο παραγωγής ου νερού Κορπή, αναμένεται να λάβει τη  διεθνή πιστοποίηση EWS, που είναι αντίστοιχη με το ISO. Όπως αναφέρθηκε το εργοστάσιο στην περιοχή της Βόνιτσας θα είναι το 15ο εργοστάσιο της Nestle παγκοσμίως, το οποίο θα λάβει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Σημειώνεται ότι το πρότυπο EWS αφορά στην ποιότητα διαχείρισης των υδάτινων πόρων κατά την παραγωγή.

 

Σε σχέση με τα προϊόντα της συνολικά η εταιρία επενδύει σε νέες συσκευασίες πιο φιλικές στο χρήστη και το περιβάλλον. Έτσι μέσα στο 2019 αναμένεται να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα γενικού επανασχεδιασμού. Σημειώνεται ότι το 2018 το φυσικό μεταλλικό νερό του 1,5 Lt Κορπή άρχισε να διακινείται και σε εξάδα με χερούλι - foam handle. Επίσης, στα super market αναμένεται να μπει φέτος ο Λουμίδης frio, ο παγωμένος ελληνικός καφές, ο οποίος προς το παρόν διατίθεται μόνο μέσα από το κανάλι του HoReCa.

 

Στο μεταξύ με μικρή άνοδο έκλεισε για το 2018 ο τζίρος της Nestle Ελλάς και της Nestle CPW (δημητριακά). Πιο συγκεκριμένα το 2018 η εταιρία κατέγραψε τζίρο στα 376 εκατ. ευρώ, από 369 εκατ. ευρώ το 2017.

 

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 11:14 - 27 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.