ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η 3αλφα συνεισφέρει στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

12:14 - 06 Ιουν 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. πάνω από 50 χρόνια προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή ότι καλύτερο δίνει η μάνα γη σε ρύζια και όσπρια. Με έντονο το αίσθημα ευθύνης για το αποτύπωμα της προς την κοινωνία, συνεισφέρει έμπρακτα στο πολύ σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης που συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Η μέχρι τώρα συνεισφορά της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. στο έργο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης μεταφράζεται στην πράξη σε 1.572 μπλε κάδους ή σε 3 οχήματα συλλογής ανακυκλώσιμων συσκευασιών, και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει ενεργά στο μείζον θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2001 και δεν λειτουργεί κερδοσκοπικά αλλά προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος όπως προβλέπεται από το ισχύον νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο. Καλύπτει το 95% του πληθυσμού της χώρας με 304 δήμους να συμμετέχουν στο Σύστημα Ανακύκλωσης Συσκευασιών και 551.000 τόνους υλικών να έχουν οδηγηθεί προς ανακύκλωση από το σύνολο των δραστηριοτήτων της το έτος 2018.

Η 3αλφα - ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., η εταιρεία που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Έλληνα καταναλωτή και μία θέση επάξια στο τραπέζι του, στηρίζει με συνέπεια την κοινωνία. Μέσα από ενέργειές της όλα αυτά τα χρόνια, στέκεται αρωγός σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη αλλά και σε πρωτοβουλίες και θεσμικές δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.