ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΛΤΑ: Στην έκθεση PLMA 2019 για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

14:11 - 06 Ιουν 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΔΕΛΤΑ: Στην έκθεση PLMA 2019 για τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας
Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της ΔΕΛΤΑ στην έκθεση PLMA 2019, τη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, που πραγματοποιήθηκε φέτος στο Άμστερνταμ.

Η ΔΕΛΤΑ, ηγέτιδα ελληνική εταιρεία παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων, προωθεί με επιτυχία κατά την τελευταία πενταετία τις εξαγωγές της, έχοντας σημαντική παρουσία σε 13 χώρες και 4 ηπείρους, τόσο με τα προϊόντα Dεltα, όσο και με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που παράγει για μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες S/M σε Ιταλία και Αυστρία.

Το περίπτερο της ΔΕΛΤΑ επισκέφτηκαν οι  μεγαλύτεροι retailers, καθώς και σημαντικοί διανομείς ανά τον κόσμο, εκφράζοντας ενδιαφέρον για διερεύνηση πιθανής συνεργασίας. Η εταιρεία έκανε έντονη την παρουσία της και στο χώρο των PL, προβάλλοντας τις αξίες της ελληνικής διατροφής, την ποιότητα των προϊόντων ΔΕΛΤΑ, αλλά και νέες κατηγορίες προϊόντων, όπως το κατσικίσιο γιαούρτι, καθώς και νέες γεύσεις σε γιαούρτια και χυμούς. Η έκθεση έδωσε τη δυνατότητα στους εκπροσώπους της ΔΕΛΤΑ να συνομιλήσουν με υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες σε νέες γεωγραφικές περιοχές (όπως Φιλανδία, Πολωνία, Ολλανδία, Ρουμανία, Αυστραλία) και αγορές (όπως  Ισραήλ, Πορτογαλία, Κορέα), αλλά και να ενισχύσει τις ήδη μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες της σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας με μεγάλα S/M.

H PLMA πραγματοποιήθηκε φέτος για 33η χρονιά, σημειώνοντας σημαντική αύξηση εκθετών και επισκεπτών σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Συνολικά συμμετείχαν περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων και καταναλωτικών προϊόντων, ενώ η παρουσία 17.000 περίπου αυστηρά εμπορικών επισκεπτών βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της έκθεσης. Το ενδιαφέρον για ελληνικά ποιοτικά προϊόντα ήταν φέτος εξαιρετικά αυξημένο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.