ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nestlé: Βρεφικά δημητριακά χωρίς προσθήκη ζάχαρης

15:56 - 24 Ιουν 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Nestlé: Βρεφικά δημητριακά χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Αν υπάρχει ένα προϊόν που ικανοποιεί ταυτόχρονα τις πιο απαιτητικές μαμάδες αλλά και τα ζωηρά και επιλεκτικά… κουτάλια των μωρών, τότε αυτό είναι σίγουρα τα βρεφικά δημητριακά Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Η σωστή διατροφή και η κατανάλωση δημητριακών από τα πρώτα ηλικιακά στάδια είναι πολύ σημαντικές τόσο γιατί εξασφαλίζουν τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού, όσο και γιατί  θέτουν τα θεμέλια μιας υγιούς ενήλικης ζωής, και η Nestlé το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

Από τον 6ο μήνα που οι μαμάδες ξεκινούν την εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του μωρού τους, τα βρεφικά δημητριακά  αποτελούν πάντα την πρώτη επιλογή καθώς είναι εύπεπτα και του προσφέρουν ποικιλία στη γεύση και στην υφή.

Μάλιστα, πλέον μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην αγαπημένη κλασική σειρά που «έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές» και στη νέα βιολογική σειρά NaturNes Bio, η οποία με «γνώση από τη φύση» ήρθε για να προσφέρει στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να κατακτήσουν τον κόσμο και τις… καρδιές μας.

Η κλασική σειρά βρεφικών δημητριακών της Nestlé είναι φτιαγμένη με πάνω από 50% δημητριακά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με σίδηρο, βιταμίνες Α & C και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, για να ικανοποιεί τις υψηλές διατροφικές ανάγκες ενός μωρού, που είναι διαφορετικές από αυτές ενός ενήλικα και να συμβάλλει παράλληλα στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού του συστήματος. Θα τη βρείτε σε 4 γεύσεις με βελούδινη υφή για μεγαλύτερη απόλαυση!

Η νέα βιολογική σειρά NaturNes Bio βρεφικών δημητριακών της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης φτιάχνεται από 100% βιολογικά δημητριακά από επιλεγμένες καλλιέργειες, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, σε 3 απίθανες γεύσεις που διαλύονται εύκολα χωρίς να σβολιάζουν για να τα απολαμβάνει το μωρό σας.

Φυσικά, είτε επιλέξετε την κλασική είτε τη βιολογική σειρά, μη χάσετε την ευκαιρία να τις συνδυάσετε με φρέσκα φρούτα ή λαχανικά και να ετοιμάσετε έτσι στο μωρό σας ένα υπέροχο γεύμα από τα χεράκια σας.

Μάθετε ό, τι χρειάζεστε για τα βρεφικά δημητριακά στην επίσημη σελίδα της Nestlé εδώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.