ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AGRINO: Βράβευση για τις συσκευασίες νέων προϊόντων

10:13 - 28 Ιουν 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
AGRINO: Βράβευση για τις συσκευασίες νέων προϊόντων
Ανάμεσα σε πλήθος εταιρειών από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα, η AGRINO κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο Gold για τις καινοτόμες συσκευασίες της στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Packaging Innovation Awards 2019, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.

Ειδικότερα, οι πρωτοπόρες συσκευασίες της νέας σειράς Ρυζογκοφρετών της Agrino, που φέρουν την υπογραφή της MILK Branding Professionals, κατάφεραν να κατακτήσουν την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία “Food” για το συνολικό branding και τον σχεδιασμό των συσκευασιών των προϊόντων.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η διατροφική αξία των καρπών της ελληνικής γης, αλλά και το όραμα για συνεχή καινοτομία και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα τίθενται στο επίκεντρο για την AGRINO, η οποία με τη διάκρισή της στο διαγωνισμό απέδειξε την αφοσίωσή της στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα χαρακτηριστικά τους τόσο σε επίπεδο γεύσης όσο και σε επίπεδο συσκευασίας.

Στόχος του αξιόλογου διαγωνισμού Packaging Innovation Awards 2019 είναι να υπογραμμίσει την πρωτοπορία  στο σχεδιασμό, στα υλικά, στην τεχνολογία και συνολικά στις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά τη διάρκεια της συσκευασίας των προϊόντων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.