ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΛΙΟΣ: Βράβευση στον διαγωνισμό Free From Food Awards Germany 2019

19:32 - 01 Αυγ 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΗΛΙΟΣ: Βράβευση στον διαγωνισμό Free From Food Awards Germany 2019
Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ απέσπασε διάκριση στο πλαίσιο του διαγωνισμού Free From Food Awards Germany 2019, στον οποίο οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ κατέκτησαν τον τίτλο του «Καλύτερου προϊόντος» στην κατηγορία Ζυμαρικά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ είναι ελαφρές και εύπεπτες και αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους πάσχουν από κοιλιοκάκη, για όσους έχουν αλλεργία στο σιτάρι και τα παράγωγά του αλλά και για όσους επιθυμούν μια υγιεινή διατροφή ή χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους.

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν υγιεινές διατροφικές επιλογές ή αντιμετωπίζουν σοβαρές διατροφικές διαταραχές, ο διαγωνισμός έχει δημιουργηθεί για να αναδείξει τρόφιμα που δεν περιέχουν κάποια από τις 14 αλλεργιογόνες ουσίες (π.χ. λακτόζη,  γλουτένη κ.α.) επιβραβεύοντας προϊόντα με υγιεινά συστατικά, όπως οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ. Τα Free From Food Awards διεξάγονται με μεγάλη επιτυχία για πάνω από 10 χρόνια και την κριτική επιτροπή απαρτίζουν blogger διατροφολόγοι και πάσχοντες, οι οποίοι μέσα από τυφλές δοκιμές καταλήγουν στην ανάδειξη κορυφαίων προϊόντων με σύγχρονο χαρακτήρα και υγιεινά συστατικά. Η ποιότητα, η υφή, η γεύση και η διατροφική αξία είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που διαμορφώνουν τη λίστα με τις διακριθείσες εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες βρέθηκε και η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.

Επιπλέον, πέρα από την ξεχωριστή γεύση και ποιότητα, οι ταλιατέλες χωρίς γλουτένη της ΗΛΙΟΣ έχουν βραβευτεί και στο διαγωνισμό Packaging Innovation Awards 2017 για την καινοτόμα συσκευασία τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.