ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Επενδυτικό πλάνο για ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων

08:16 - 09 Σεπ 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Επενδυτικό πλάνο για ενεργειακή αναβάθμιση εγκαταστάσεων
Νέο τριετές επενδυτικό πλάνο προανήγγειλε από το βήμα του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, κατά την πρώτη ημέρα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κύριος Αλέξανδρος Δανιηλίδης. Όπως ανέφερε το επενδυτικό σχέδιο θα επικεντρωθεί στην ενεργειακή αναβάθμιση των παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρείας και θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου στον ενισχυμένο ρόλο του Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρθηκε ο Υφυπουργός, κύριος Κώστας Φραγκογιάννης σε συζήτηση πάνελ που πραγματοποιήθηκε

Όντας ο πλέον αρμόδιος για ζητήματα οικονομικής διπλωματίας, ο κ. Φραγκογιάννης ανέδειξε το νέο θεσμικό ρόλο του Υπουργείου, στην αρμοδιότητα του οποίου έχει περιέλθει πλέον και ο οργανισμός “Enterprise Greece”, ενώ υπογράμμισε ότι η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων μπορεί να επιτευχθεί και μέσα από συμπράξεις και συνεργασίες τις οποίες η Πολιτεία οφείλει να ενισχύσει.

Ο κ. Δανηιλίδης συμμετέχων στο πάνελ, χρησιμοποίησε το παράδειγμα του μηλίτη για να δείξει ότι η απελευθέρωση του ρυθμιστικού πλαισίου μπορεί να ανοίξει νέες αγορές για την ελληνική αγροτική παραγωγή. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η απελευθέρωση της παρασκευής Μηλίτη από τα ελληνικά ζυθοποιία οδήγησε σε αύξηση της παραγωγής του χυμού μήλου που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του ποτού, ο οποίος πλέον εξάγεται.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.