ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Creta Farms: Συμφωνία Μ. Δομαζάκι με τράπεζες

09:45 - 17 Σεπ 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Creta Farms: Συμφωνία Μ. Δομαζάκι με τράπεζες
Καλά φαίνεται να είναι τα νέα από τη συνάντηση των τραπεζών με τον διευθύνοντα σύμβουλο και μεγαλομέτοχο της Creta Farm κ. Μάνο Δομαζάκι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Η συμφωνία ανοίγει το δρόμο για ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας από τα τραπεζικά ιδρύματα προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία ευρέσεως νέου επενδυτή με την αλλαντοβιομηχανία εν λειτουργία.

Στις επόμενες κινήσεις του κ. Δομαζάκι συγκαταλέγεται η ενεχυρίαση των μετοχών του που αποτελούσε και το βασικό εμπόδιο για να ξεκινήσουν τη χρηματοδότηση οι τράπεζες αλλά και ως επικεφαλής της διοίκησης θα πρέπει να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εισέλθει ο νέος επενδυτής χωρίς περεταίρω καθυστερήσεις.

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον για την εταιρεία μέχρι σήμερα έχουν εκδηλώσει επτά επενδυτικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και έτεροι υποψήφιοι επενδυτές, οι οποίοι αναμένεται να προβούν σε έγγραφη και επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σχετική διαδικασία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.