ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζεται το «σίριαλ» της Creta Farms

08:24 - 26 Σεπ 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Συνεχίζεται το «σίριαλ» της Creta Farms
Συνεχίζεται σήμερα η γενική συνέλευση της Creta Farms, η οποία διεκόπη το βράδυ της Δευτέρας με το κλίμα ανάμεσα στα αδέλφια Δομαζάκη να παραμένει τεταμένο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Δομαζάκης είχε διατυπώσει κατηγορίες για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν στη ΓΣ της περασμένης Δευτέρας και τη διοίκηση – υπό τον Μ. Δομαζάκι – της Creta Farms να απαντά πως θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό.

Μεταξύ των θεμάτων της τακτικής ΓΣ που αναμένεται να ξεκινήσει στις 10.00 περιλαμβάνεται και το αίτημα του Κ. Δομαζάκη να ανακληθεί το ΔΣ της εισηγμένης και να εκλεγεί νέο «που θα διοικήσει την εταιρεία κατά το νόμο και το Καταστατικό της για την ευόδωση του εταιρικού σκοπού».

Από την πλευρά του, ο έτερος βασικός μέτοχος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας σήμερα,  Μάνος Δομαζάκις ζήτησε να συμπεριληφθεί στην ατζέντα της προσεχούς ΓΣ η τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της εταιρείας με στόχο να εδραιώσει τον έλεγχό του σε αυτή.

Η Creta Farms χρειάζεται επειγόντως ενδιάμεση χρηματοδότηση, με τη νυν διοίκηση να αναφέρει πως υπάρχει προφορική συναίνεση από την πλευρά των τραπεζών και αναμένεται η επίσημη απάντηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις. Στις εξελίξεις αυτές δεν περιλαμβάνεται ακόμη συζήτηση για την κατάθεση αίτησης υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα.

Εξάλλου, αύριο, ημέρα που εκπνέει η σχετική διαδικασία, θα φανεί ποια σχήματα από όσα μετέχουν στη διαδικασία θα καταθέσουν μη δεσμευτικές προσφορές για την Creta Farms.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.