ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα ημερομηνία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την Creta Farm Κύριο

13:53 - 29 Οκτ 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Νέα ημερομηνία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την Creta Farm
Την Παρασκευή αναμένονταν οι δεσμευτικές προσφορές για την εξαγορά της Creta Farm, οι οποίες τελικά μετατίθενται για τις 18 Νοεμβρίου. Την ίδια στιγμή, η νέα υπηρεσιακή διοίκηση κατέθεσε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 106α του πτωχευτικού κώδικα.

Η υπηρεσιακή διοίκηση αναζητά νέα ενδιάμεση χρηματοδότηση απ’ τις τράπεζες για να καλύψει τις βασικές της υποχρεώσεις όπως η μισθοδοσία και οι προμήθειες. Ακόμα, αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της υπογραφής σύμβασης ενεχύρου για τα σήματα της εταιρείας, τα οποία αποτελούν βασικό περιουσιακό στοιχείο της, καθώς και την προετοιμασία για την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή.

Σημειώνεται ότι οι δεσμευτικές προσφορές αναμένονταν για την 1 Νοεμβρίου 2019 αλλά τελικά μετατίθενται για τις 18 του ίδιου μήνα, αφού οι έξι ενδιαφερόμενοι που απέκτησαν πρόσβαση στο Data Room, υποβάλλουν επιπλέον ερωτήματα και ζητούν διευκρινίσεις για την κατάσταση της εταιρείας προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους συγκαταλέγονται το fund Lime Capital Partners, που ελέγχει ήδη τη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Δουζόγλου, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Νίκας, Σπύρος Θεοδωρόπουλος και ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, ιδιοκτήτης της αλλαντοβιομηχανίας  «Λακωνική Τροφίμων».

Χαρά Κάνδηλα

Τελευταία τροποποίηση στις 13:56 - 29 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.