ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο οι διεκδικητές της Creta Farms

23:27 - 18 Νοε 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Δύο οι διεκδικητές της Creta Farms
Δύο είναι οι δεσμευτικές προσφορές που υποβλήθηκαν πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την διεκδίκηση της αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms σήμερα Δευτέρα.

Ειδικότερα την θέση του στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία διεκδικούν η Impala Invest του Δ. Βιντζηλαίου (μέτοχος της Λακωνικής Τροφίμων) και η Lime Capital, που ελέγχει τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.

Οι δεσμευτικές προσφορές υποβλήθηκαν υπόψη της EY που διαχειρίστηκε την όλη διαδικασία εξεύρευσης επενδυτή στην Creta Farms.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη φάση αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος το παρόν είχαν δηλώσει έξι επενδυτικά σχήματα, μεταξύ των οποίων και ο επιχειρηματίας Θ. Δουζόγλου. οποίος είχε συμπαραταχθεί με τον  Κωνσταντίνο Δομαζάκη, έναν εκ των ιδρυτών της εταιρείας.

Ο στόχος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι να ολοκληρωθεί η διαγωνιστική διαδικασία στα τέλη Νοεμβρίου, αφού οι προτάσεις κριθούν από το ύψος της προσφοράς, το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των οφειλών στα πιστωτικά ιδρύματα και στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά και τη βιωσιμότητα του business plan τους για την Creta Farms.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.