ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΒ Βασιλόπουλος: Φέρνει το Super market του μέλλοντος κοντά σας!

09:00 - 29 Νοε 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΑΒ Βασιλόπουλος: Φέρνει το Super market του μέλλοντος κοντά σας!
Σε μια εποχή που οι συνθήκες και ο τρόπος ζωής αλλάζουν με μεγάλη ταχύτητα, οι ποιοτικές σχέσεις είναι δύσκολο να διατηρηθούν, εκτός και αν εξελιχθούν. Η ΑΒ Βασιλόπουλος το γνωρίζει πολύ καλά... Για το λόγο αυτό, 80 χρόνια τώρα αποτελεί πιστό συνοδοιπόρο των 2,5 εκατ. πελατών της. Και αν νομίζατε ότι η ποικιλία, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση αρκούν, η ΑΒ Βασιλόπουλος πηγαίνει την αγοραστική σας εμπειρία ένα βήμα παραπάνω.

Με στόχο πάντα την καλύτερη αγοραστική εμπειρία των πελατών της, η ΑΒ Βασιλόπουλος εξελίσσεται και αναζητά νέες ιδέες σε προϊόντα και υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσιάζει και τα ανανεωμένα ΑΒ Ελληνικού και ΑΒ Μακεδονίας στα οποία μπορείτε να βρείτε ολοκαίνουργια τμήματα και νέες ψηφιακές υπηρεσίες που θα προσδώσουν στις αγορές σας μια «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ». Τα εγκαίνια των δύο super market έγιναν μέσα από τριήμερα φεστιβάλ και στις δύο πόλεις, τα οποία πλαισιώθηκαν από μοναδικά events και εκλεκτούς καλεσμένους.

Νέα τμήματα… νέες εμπειρίες

Είστε vegan ή ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής; Είστε λάτρης των εκλεπτυσμένων και φρέσκων προϊόντων; Ας δούμε κάποιες νέες προσθήκες στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος σε Ελληνικό και Μακεδονία.

Το ολοκαίνουριο τμήμα «Armonia» περιλαμβάνει 1.700 βιολογικά, οικολογικά και λειτουργικά προϊόντα (επιλογές για vegans, προϊόντα χωρίς γλουτένη, με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και φυτικά καλλυντικά) για εκείνους που αναζητούν μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και όχι μόνο, αφού εκεί μπορείτε να βρείτε και πληθώρα επιλογών που συνεισφέρουν στην φροντίδα του πλανήτη μας.

ab

Και αν σας αρέσουν οι γεύσεις με αέρα εξωτερικού, μπορείτε να επισκεφθείτε το τμήμα «La Fromagerie». Εκεί θα ανακαλύψετε ποικιλία σπάνιων τυριών από κάθε γωνιά του κόσμου και delicatessen επιλογές που σε συνδυασμό με ένα εκλεκτό κρασί, θα μετατρέψουν το τραπέζι σας σε έναν γαστρονομικό «παράδεισο».  

ab1

Αν σας παρασύρουν τα χρώματα της φύσης και ο αέρας της φρεσκάδας, τότε βρίσκεστε στο τμήμα «Fresh Juice Bar». Κάντε μια στάση για να απολαύσετε φρεσκοστυμμένους χυμούς από φρούτα και λαχανικά, καθώς και τα λαχταριστά smoothies για την απαραίτητη ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Εξερευνήστε τις επιλογές σας ή επιλέξτε κάποια από τις προτάσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος.

ab2

Ψώνια στην ψηφιακή εποχή

Στην περιπλάνηση στα ΑΒ Ελληνικό και ΑΒ Μακεδονία η εμπειρία κάθε πελάτη είναι μοναδική, όπως και ο ίδιος. Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρονται σε διάφορα σημεία των καταστημάτων, έρχονται να το αποδείξουν έμπρακτα.

  • Βρείτε προσφορές και νέες προτάσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος για τις κατηγορίες προϊόντων που αναζητάτε στις οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης.
  • Τέλος στις ουρές, αφού εξοικονομείτε χρόνο, κάνοντας τις αγορές σας μέσα στο κατάστημα μέχρι να ειδοποιηθείτε με μήνυμα για τη σειρά σας. Ανακαλύψτε τη νέα δυνατότητα στα κιόσκια για σειρά προτεραιότητας στα τμήματα service.
  • Ενημερωθείτε στα κιόσκια σε συγκεκριμένα τμήματα για νέα προϊόντα, προσφορές αλλά και μοναδικές συνταγές.
  • Για εύκολη και γρήγορη ολοκλήρωση των καθημερινών μας αγορών θα βρείτε τα αυτόματα ταμεία.
  • Και για να γίνει η εμπειρία σας ακόμα πιο συναρπαστική, μην ξεχάσετε να απευθυνθείτε στην Pepper, το ρομπότ που θα σας καλωσορίσει στο κατάστημα, έτοιμο να σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες και να σας ψυχαγωγήσει.

PEPPER

Τριήμερο φεστιβάλ σε εορταστική διάθεση

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φόρεσε τα καλά της τον Οκτώβριο τόσο στο Ελληνικό, όσο και την Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζοντας τους νέους χώρους μέσα από τα τριήμερα φεστιβάλ με «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ», τα οποία πλαισιώθηκαν από μοναδικά events και εκλεκτούς καλεσμένους.

Σε ρόλο οικοδεσπότη στο κατάστημα ΑΒ Ελληνικό και στο ΑΒ Μακεδονία ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο οποίος μας καλωσόρισε στους νέους χώρους και μαζί με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες μας σύστησαν μια νέα εμπειρία αγορών, ευκολότερη και πιο συναρπαστική από ποτέ.

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια «ΓΕΥΣΗ από το ΜΕΛΛΟΝ» μέσα από ειδικές δράσεις σε κάθε γωνιά του καταστήματος, ενώ την ίδια στιγμή, απολάμβαναν κεράσματα, δώρα και μοναδικές εκπλήξεις.

Στη νέα γωνιά «Armonia» των δύο καταστημάτων πραγματοποιήθηκαν workshops για την υγιεινή διατροφή και το wellbeing από την Food Blogger, Εύα Μονοχάρη, και τη Διατροφολόγο, Κατερίνα Βλάχου.

Ο cheese expert Βασίλης Γκαγκαστάθης και ο sommelier Άγγελος Αντωνίου μας περίμεναν στο «La Fromagerie» για να ανακαλύψουμε τα μυστικά σπάνιων τυριών και εκλεκτών οίνων.

Περνώντας στη διάδραση, οι πελάτες απόλαυσαν Live cooking sessions από τα χέρια του αγαπημένου σεφ, Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος δημιούργησε λαχταριστά έτοιμα γεύματα «AB You’ll Love», δίνοντας, παράλληλα χρήσιμες και έξυπνες συμβουλές.

Στο ΑΒ Ελληνικού σε ρόλο ψυχαγωγού βρέθηκε ο EASY 97,2 και η μουσική παραγωγός, Δέσποινα Κρητικού για να κάνουν την ξενάγηση στο κατάστημα ακόμα πιο διασκεδαστική.

Η διάθεση ανέβηκε και με το live performance του συγκροτήματος Swingin' Cats, που προσέφεραν ένα μουσικό show έκπληξη τόσο στο Ελληνικό, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Και φυσικά από τον χώρο δεν έλειπε και η Pepper, η οποία στο δικό της Photobooth, καλωσόριζε τους πελάτες στον κόσμο των νέων ψηφιακών υπηρεσιών της ΑΒ.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συστήνει την αγοραστική εμπειρία του αύριο σήμερα και μέσα από τις καινοτόμες αλλαγές στα καταστήματά της έρχεται να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα στον κλάδο των super market.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:54 - 28 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.