ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε εξετάζεται η καταγγελία της ΑΓΝΗ κατά της Coca-Cola

18:52 - 20 Δεκ 2019 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Πότε εξετάζεται η καταγγελία της ΑΓΝΗ κατά της Coca-Cola
Στην εξέταση της καταγγελίας της ΑΓΝΗ κατά της Coca-Cola προχωρά η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού θα συνεδριάσει στις 30 Ιανουαρίου 2020 για να εξετάσει, κατόπιν σχετικής εισήγησης, εάν συντρέχει παραβίαση του άρθρου 2 του Ν. 3959/2011, καθώς και του άρθρου 102 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επί της εν θέματι καταγγελίας της εταιρείας "ΑΓΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΕΡΙΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ" ("ΑΓΝΗ") κατά της εταιρείας "COCA-COLAΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε" ("COCA COLA").

Η εισήγηση προτείνει να αποφασισθεί η απόρριψη της υπ’ αριθ. πρωτ. 5540/17.9.2015 καταγγελίας της εταιρείας ΑΓΝΗ κατά της εταιρείας COCA COLA, για πιθανή παράβαση του άρθρου 2 του Ν. 3959/2011, ως νόμω και ουσία αβάσιμη, δεδομένου ότι δεν προέκυψαν από τα στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης και την ανάλυση της Υπηρεσίας στοιχεία που να τεκμηριώνουν τις καταγγελλόμενες πρακτικές.

Σημειώνεται ότι η εισήγηση δεν είναι δεσμευτική για την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα αποφασίσει συνεκτιμώντας τα δεδομένα της αποδεικτικής διαδικασίας και τις απόψεις των εμπλεκομένων μερών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.