ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πότε θα αποκτήσει την Creta Farms η Impala

13:20 - 15 Ιαν 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Πότε θα αποκτήσει την Creta Farms η Impala
Τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για την εξαγορά της Creta Farms από το fund Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου, γεγονός που ουσιαστικά θα σηματοδοτήσει την έναρξη του σχεδίου εξυγίανσης για την πολύπαθη αλλαντοβιομηχανία.

Με τα προβλήματα ρευστότητας της εταιρείας να παραμένουν, πολλές σειρές προϊόντων δεν εμφανίζονται στα supermarkets. Ωστόσο, μέχρι να εγκριθεί το σχέδιο εξυγίανσης θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις μήνες, δηλαδή μέχρι τα τέλη Απριλίου. Το διάστημα που μεσολαβεί οι πιστωτικές ανάγκες της εταιρείας θα καλυφθούν από τις πιστώτριες τράπεζες αλλά και από τον ίδιο τον επιχειρηματία και αυτό γιατί η εταιρεία θα πρέπει να συνεχίζει να λειτουργεί και να έχει παρουσία στα ράφια των καταστημάτων. Άλλωστε, στόχος του επενδυτή είναι η εταιρία να κατακτήσει και πάλι τη θέση της στην κορυφή του κλάδου.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Creta Farms με κεντρικό θέμα την υπόθεση της πτωχευτικής διαδικασίας με την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 106β ή δ. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης αποφασίστηκε η εκλογή νέου, τριμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, από ανεξάρτητα μέλη, το οποίο απαρτίζεται από τους Δημήτριο Τσίρμπα του Ιωάννη, Λυκούργο Παπαγιαννόπουλο του Βενιζέλου και Στέφανο Ξενάκη του Αντωνίου.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:42 - 15 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.