ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές εξασφάλισε η Creta Farms

14:32 - 24 Ιαν 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Προσωρινή προστασία από τους πιστωτές εξασφάλισε η Creta Farms
Εγκρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου το αίτημα της Creta Farms να απαγορευτεί προσωρινά η λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και η λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «στα πλαίσια της διασφάλισης και προστασίας της δραστηριότητάς της, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου την από 25.10.2019 αίτηση για λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας, σύμφωνα με το άρθρο 106 α’ παρ. 6 του Ν. 3588/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 12 /2020 απόφαση με την οποία έκανε δεκτό το αίτημα της Εταιρείας. Ειδικότερα η απόφαση του Δικαστηρίου απαγορεύει προσωρινά τη λήψη μέτρων ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης καθώς και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων περιλαμβανομένων της συντηρητικής κατάσχεσης και της δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών καθώς και της έκδοσης προσωρινής διαταγής σε βάρος της περιουσίας της Εταιρείας για τις υφιστάμενες οφειλές της έναντι του συνόλου των πιστωτών της».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.