ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι εκπρόσωποι του ΣΕΒΓΑΠ στη Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας

16:15 - 11 Φεβ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Οι εκπρόσωποι του ΣΕΒΓΑΠ στη Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας
Σε συμφωνία για την ίδρυση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, έχουν καταλήξει οι φορείς και οι εκπρόσωποι του κλάδου.

Σύμφωνα με το καταστατικό, η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φέτας απαρτίζεται από την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας, την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, τον Σύλλογο Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας, τον Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), την Οικολογική Διαχείριση Προϊόντων, Παραπροϊόντων-υποπροϊόντων τυριού Φέτας ΠΟΠ (ΟΔΙΠΑΦ) και τον Κλαδικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Προβατοτρόφων Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του ΣΕΒΓΑΠ, Χρήστος Αποστολόπουλος είχε μιλήσει στο Reporter για τη σημασία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν για τη φέτα, εφιστώντας, ωστόσο, την προσοχή για το μέλλον αυτής.

Ο ΣΕΒΓΑΠ έδωσε στη δημοσιότητα τους φορείς εκείνους που θα τον εκπροσωπήσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεπαγγελματικής.

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανίων Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ), στην Έκτακτη ΓΣ που έλαβε χώρα την Παρασκευή 7/2/2020 στη Λάρισα, εξέλεξε τα 4 Μέλη του που θα εκπροσωπήσουν τον Σύνδεσμο στο ΔΣ της Διεπαγγελματικής. Οι εκλεγέντες είναι: Βιτάλης Γιάννης (ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.) με 19 ψήφους, Σαράντης Μιχάλης (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.) με 15 ψήφους, Χατζάκος Κων/νος (ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε.) με 13 ψήφους & Μποτός Αλέξανδρος (ΡΟΥΣΣΑΣ Α.Ε.) με 10 ψήφους. Αναπληρωματικά Μέλη εξελέγησαν οι Παντελιάδης Στέφανος (ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.), Μπίζιος Δημήτριος (ΜΠΙΖΙΟΣ Α.Ε.), Γιαννίτσης Γιώργος (ΟΜΗΡΟΣ ΑΒΕΕ) & Μπέλας Ιωάννης (ΜΠΕΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε.). Στη συγκεκριμένη ΓΣ εξελέγησαν και τα 12 Μέλη που θα εκπροσωπήσουν τον ΣΕΒΓΑΠ στη ΓΣ της Διεπαγγελματικής καθώς και τα αναπληρωματικά τους».

 




Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.