ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επέκταση ωραρίου τροφοδοσίας ζητούν τα σούπερ μάρκετ

18:04 - 11 Μαρ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Επέκταση ωραρίου τροφοδοσίας ζητούν τα σούπερ μάρκετ
Τα θέματα ομαλής λειτουργίας της αγοράς ένεκα της επιδημίας του κορονοϊού τέθηκαν σε σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση «δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει, έλλειψη αγαθών στην αγορά».

Όπως τόνισε «το καταναλωτικό κοινό πρέπει να είναι βέβαιο ότι το υπουργείο ανάπτυξης παρακολουθεί στενά την προμήθεια και τις τιμές των αγαθών και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».

Ο κ. Παπαθανάσης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν «ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα πρόληψης» και σημείωσε ότι «πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθότι δεν θα υπάρξει καμία έλλειψη σε τρόφιμα και καταναλωτικά αγαθά».

Στο μεταξύ, οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ ζήτησαν να διευρυνθεί το ωράριο τροφοδοσίας των αλυσίδων, έτσι ώστε «να γίνει πιο ομαλή η τροφοδοσία των καταστημάτων». Επίσης, ζήτησαν να διευθετηθεί το θέμα με τις άδειες των εργαζόμενων γονέων. 

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ, Βασίλειος Σταύρου, ο Α. Παντελιάδης της My Market - Μετρό, o Ιάκωβος Ανδρεανίδης από τη Lidl, ο Απόστολος Αποστολάκος της ΟΚΑΑ (Οργανισμός Κεντρικών Αγορών) και η Φρόσω Αγοραστού από τη Μασούτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αλυσίδες λιανικής παρατηρείται σημαντική αύξηση της κατανάλωσης τις τελευταίες ημέρες, όπως και στα ηλεκτρονικά διαδικτυακά καταστήματα.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 21:07 - 11 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.