ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μετατίθεται για τον Νοέμβριο η ASIA FRUIT LOGISTICA 2020

14:54 - 08 Μαϊ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Μετατίθεται για τον Νοέμβριο η ASIA FRUIT LOGISTICA 2020
Τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες, ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, για τις 18 με 20 Νοεμβρίου στη Σιγκαπούρη, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι λόγοι, που οδήγησαν τους διοργανωτές στον επαναπρογραμματισμό της έκθεσης ήταν η διασφάλιση της δημόσιας υγείας από τον Covid-19 και κατ’ επέκταση, η εξασφάλιση μιας επιτυχημένης διοργάνωσης για εκθέτες και επισκέπτες. «Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών παγκοσμίως να επανασυνδεθεί με την Ασία το έτος 2020», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Εμπορικός Διευθυντής της Global Produce Events και διοργανωτής της ASIA FRUIT LOGISTICA, κ. Will Wollbold. 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του, για να υποστηρίξει τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην ASIA FRUIT LOGISTICA 2020, με σκοπό την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας. 

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση και τη συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της ASIA FRUIT LOGISTICA στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.asiafruitlogistica.com/.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.