ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Orange Be Global: Συμφωνία για δημιουργία πρότυπου πάρκου στην Αίγυπτο

17:22 - 03 Σεπ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Orange Be Global: Συμφωνία για δημιουργία πρότυπου πάρκου στην Αίγυπτο
Μία πολύ σημαντική συμφωνία που εδραιώνει την επιχειρηματική θέση της Orange Be Global στην Αίγυπτο, αναμένεται να υπογραφεί την προσεχή Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Ειδικότερα, τη συμφωνία θα υπογράψει ο πρόεδρος του διεθνούς επιχειρηματικού ομίλου, Χρήστος Παπαδημητρακόπουλος, με τον υπουργό Εσωτερικού Εμπορίου της Αιγύπτου, Άλ Ελ Μοζέλχι, τον υφυπουργό Εσωτερικού Εμπορίου, Ιμπραχίμ Ασμάουι, καθώς και τον Κυβερνήτη της αιγυπτιακής Περιφέρειας του New Valey, Μοχαμεντ Σαλμαν Μουσα Αλ Ζαμλούτ, οι οποίοι θα παραβρεθούν στην Αθήνα ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό.

Με την υπογραφή της συμφωνίας θα προχωρήσει η παραχώρηση προς την Orange Be Global 220.000 στρεμμάτων στη Αιγυπτιακή Περιφέρεια New Valey, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πρότυπο αγροτοβιομηχανικό πάρκο που θα αναπτύξει σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας με στόχο την αύξηση της αγροτικής παραγωγής και ένα αγροτοεκπαιδευτικό κέντρο που θα στοχεύσει στην αύξηση της απασχόλησης στην περιοχή.

Η επίσημη τελετή για την υπογραφή της συμφωνίας θα γίνει την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.