ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coffee Business Awards: Μέχρι τις 16 Οκτωβρίου οι υποβολές υποψηφιότητας

11:28 - 15 Οκτ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Συνεχίζονται έως τις 16 Οκτωβρίου οι υποβολές υποψηφιοτήτων για τα Coffee Business Awards 2020, τα μοναδικά Επιχειρηματικά Βραβεία για τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης, που διοργανώνονται για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το Coffee & Brunch Magazine.

Οι υποβολές υποψηφιοτήτων γίνονται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των Coffee Business Awards, σε 82 διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης.

Η φετινή Τελετή Απονομής θα διεξαχθεί στις 19 Νοεμβρίου 2020, ως LiveOn Hybrid Event και θα μεταδοθεί μέσα από την LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου. Στην περίπτωση λήψης εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που δεν θα επιτρέπουν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με περιορισμένη φυσική παρουσία, η Τελετή Απονομής των Coffee Business Awards 2020 θα πραγματοποιηθεί ως Liveon Digital Event.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί κλειστή συνάντηση εργασίας υψηλόβαθμων στελεχών εταιρειών καφεστίασης με θεσμικούς φορείς, με σκοπό να συζητηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν από την πανδημία και να διαμορφώσουν πλαίσιο προτάσεων και λύσεων για το μέλλον του κλάδου.

Τα Coffee Business Awards 2020 τελούν υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Καφέ (ΕΕΚ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επεξεργασίας Καφέ (Σ.Ε.Ε.Κ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνο – Iταλικού Eπιμελητηρίου Aθήνας. Τιμώμενη χώρα στα Coffee Business Awards 2020 θα είναι η Ιταλία.

Οι 82 κατηγορίες βραβείων που θα απονεμηθούν αφορούν τις εξής θεματικές ενότητες:

 • Honorary Distinctions*
 • Top Coffee Chains & Shops
 • Top Coffee Roasters
 • Top Coffee Importers
 • Top Coffee Equipment Suppliers
 • Top Non-Coffee Suppliers
 • Miscellaneous Coffee Awards

* στα φετινά Coffee Business Awards θα απονεμηθούν και 14 τιμητικές διακρίσεις, σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, επαγγελματίες που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί με την αναβάθμιση του προϊόντος του καφέ και της καφεστίασης, καθώς και σε νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί μέσα στην χρονιά.

Τα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ των Coffee Business Awards 2020 να είναι τα εξής:

 • Top Coffee Chain
 • Top Independent Coffee Shop
 • Top Coffee Roaster
 • Top Coffee Importer

Για να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στα μοναδικά επιχειρηματικά βραβεία για τους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης πατήστε ΕΔΩ

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο coffeebusiness.ethosawards.eu  καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, και YouTube.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.