ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΒ Βασιλόπουλος: Γεύσεις Ελλάδας από τη Μακεδονία

15:39 - 15 Οκτ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΑΒ Βασιλόπουλος: Γεύσεις Ελλάδας από τη Μακεδονία
Σε κάθε προϊόν των ντόπιων παραγωγών της, σε κάθε συνταγή της φημισμένης κουζίνας της, συνυπάρχουν αρμονικά αιώνες επιρροών. Κάθε γεύση κρύβει μέσα της μια μοναδική σύνθεση γνώσης και φαντασίας, που την κάνει απολαυστική και γι’ αυτό περιζήτητη!

Η Μακεδονία αποτελεί τον “ουρανίσκο” της γευστικής μας ταυτότητας και από τις 15 Οκτωβρίου και για περίπου ένα μήνα, η ΑΒ Βασιλόπουλος και οι Γεύσεις Ελλάδας τη φέρνουν στο τραπέζι μας. 

Εκλεκτά κρασιά από το Αμύνταιο και τη Δράμα περιμένουν να τα συνδυάσετε με περίφημα τυριά ΠΟΠ από τα Γρεβενά και τη Χαλκιδική, αλλά και με εξαιρετικά λουκάνικα από βουβαλίσιο κρέας που εκτρέφονται κοντά στη λίμνη Κερκίνη, καθώς και με μπριζόλα καπνιστή κρασάτη με φρέσκα μυρωδικά της ελληνικής γης σε συνδυασμό με κόκκινο ντόπιο κρασί ή με φιλέτο γαλοπούλας με διαλεχτά καρυκεύματα ψημένο σε ξυλόφουρνο από τη Δράμα.

Και από τη βραβευμένη σειρά “Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη”, θα βρείτε φασόλια γίγαντες ελέφαντες από τη Δυτική Μακεδονία, ρεβίθια μικρόσπερμα από τα Γρεβενά, φακές ψιλές Κοζάνης, πλιγούρι και άλλα διαλεχτά όσπρια, καθώς και αλεύρι για να φτιάξετε τις πιο νόστιμες πίτες, γλυκά και συνοδευτικά.

Και για το πρωινό σας, πευκόμελο από τη Χαλκιδική και μέλι Θάσου, μαρμελάδες φράουλα και ροδάκινο, αλλά και τσουρέκι πραλίνα “ΑΒ Επιλογή” από τη Θεσσαλονίκη.

Συνδυάστε τα με τον ελληνικό καφέ Ουζούνογλου με το σαγηνευτικό άρωμα και με παράδοση από τo 1928, βραβευμένος για την ανώτερη γεύση του με 2 χρυσά αστέρια Superior Taste Award 2019! 

Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου ταξιδεύουμε στη Μακεδονία μέσα από τα καταστήματα ΑΒ και τις Γεύσεις Ελλάδας! 

Μάθετε περισσότερα, εδώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.