ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΛΤΑ: Κατ΄ οίκον παραδόσεις σε ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες

14:56 - 17 Δεκ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΔΕΛΤΑ: Κατ΄ οίκον παραδόσεις σε ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες
Συνεχίζεται το πρόγραμμα προσφοράς της ΔΕΛΤΑ σε ευάλωτες πολύτεκνες οικογένειες, ακόμη και με κατ΄ οίκον παραδόσεις προϊόντων. Η εταιρεία, διέθεσε, μέσα στη χρονιά 1.500.000 μερίδες τροφίμων σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Σε μια χρονιά που άλλαξε τόσα στη ζωή μας, η ΔΕΛΤΑ στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στην ελληνική οικογένεια. Θέτοντας τα παιδιά ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, προσφέρει τρόφιμα για την ανακούφιση ευάλωτων ομάδων συνανθρώπων μας.

Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», η εταιρεία γαλακτοκομικών ΔΕΛΤΑ συνεχίζει το πρόγραμμα στήριξης ευάλωτων πολύτεκνων οικογενειών, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σε γάλα και γιαούρτι. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς του lockdown και τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η προσφορά αυτή γίνεται από την Ένωση με κατ΄ οίκον παραδόσεις σε αρκετές οικογένειες που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία φροντίδας, που εξασφαλίζει στις πολύτεκνες οικογένειες τα απαραίτητα διατροφικά αγαθά για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών τους.

Περισσότερες από 1.500.000 μερίδες τροφίμων (γάλα, γιαούρτια, τυριά και χυμοί) διανεμήθηκαν δωρεάν από τη ΔΕΛΤΑ μέσα από πλήθος δράσεων, καθόλη τη διάρκεια της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε. Οι πρωτοβουλίες αυτές υλοποιούνται μέσω αξιόπιστων φορέων, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού, τα Παιδικά Χωριά SOS, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, η Αποστολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το Άσυλο Ανιάτων, τα Γηροκομεία Αθηνών και Πειραιώς, η ΧΑΝΘ, η Τράπεζα Τροφίμων, το Μπορούμε, πολλά Ειδικά Σχολεία σε όλη τη χώρα, ο ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλές ακόμη Κοινωνικές Δομές Δήμων σε όλη την Ελλάδα.

Ακόμη και σε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, η εταιρική υπευθυνότητα κυριαρχεί και συμβάλλει στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Η ΔΕΛΤΑ, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία, πρωταγωνιστεί και πάλι για ένα καλύτερο αύριο. Για κάθε τι που αξίζει!

Τελευταία τροποποίηση στις 15:15 - 17 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.