ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγχώνευση των εταιρειών Pepsico ΗΒΗ και Tasty Foοds

13:56 - 22 Δεκ 2020 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Συγχώνευση των εταιρειών Pepsico ΗΒΗ και Tasty Foοds
Τη συγχώνευση της PEPSICO HBH Μ. ΕΠΕ και TASTY FOODS ΑΒΓ, σε μία εταιρεία, υπό την επωνυμία «PEPSICO HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΒΕΕ», ανακοινώνει ο Όμιλος PepsiCo, επισημοποιώντας, κάτι που ίσχυε ήδη.

Ο Όμιλος PepsiCo ανακοινώνει τη συγχώνευση των εταιριών PEPSICO HBH Μ. ΕΠΕ και TASTY FOODS ΑΒΓΕ, οι οποίες, από την 31.12.2020, θα έχουν ενιαία εταιρική υπόσταση υπό την επωνυμία PEPSICO HELLAS Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ.

Ως γνωστόν η PepsiCo στην Ελλάδα δραστηριοποιούνταν μέχρι τώρα μέσω δύο εταιριών, την PEPSICO HBH Μ. ΕΠΕ και την TASTY FOODS ΑΒΓΕ. Η απόφαση της συγχώνευσης έρχεται να υλοποιήσει από την 31.12.2020 αυτό που ισχύει ήδη, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν ενιαίο οργανισμό.

Η υλοποίηση της συγχώνευσης πραγματοποιείται μέσω της απορροφήσεως της PEPSICO HBH Μ. ΕΠΕ από την TASTY FOODS ΑΒΓΕ και την μετονομασία της τελευταίας σε PEPSICO HELLAS Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ.

Η PepsiCo είναι ένας διεθνής Όμιλος εταιριών με ηγετική θέση στον τομέα των τροφίμων και ποτών, η οποία πρωτοστατεί στις διεθνείς διατροφικές τάσεις. Στη χώρα μας προσφέρει μία ευρεία γκάμα απολαυστικών τροφίμων και ποτών (ενδεικτικά Lays, Pepsi, Lipton Ice Tea, Ruffles, Doritos, Cheetos, Quaker, Ήβη, Tasty, Seven up) που απολαμβάνουν οι Έλληνες καταναλωτές σε ολόκληρη τη χώρα. Η PEPSICO HELLAS Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ απασχολεί 755 εργαζομένους και εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής, όπου διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και διανομής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.