ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην επιτροπή λοιμωξιολόγων τα αιτήματα της εστίασης

11:43 - 17 Φεβ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Στην επιτροπή λοιμωξιολόγων τα αιτήματα της εστίασης
Σε μια σημαντική τηλεδιάσκεψη διάρκειας 3,5 ωρών συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α), Ιωάννης Δαβερώνης και ο Γ. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), Γιώργος Κουράσης, που διεξήχθη στις 8 Φεβρουαρίου με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α).

Οι εκπρόσωποι δεκάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και επαγγελματιών συναντήθηκαν σε μια κλειστή διάσκεψη με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για το σήμερα και το αύριο των κλάδων, μέσα σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία που ζούμε λόγω της πανδημίας.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΕΑ κ. Χατζηθεοδοσίου, την τηλεδιάσκεψη τίμησε με την παρουσία του το μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην Ελλάδα, Άλκης Βατόπουλος, Καθηγητής Μικροβιολογίας.

Ήταν η πρώτη φορά που οι εκπρόσωποι τόσων κλάδων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπρόσωπο της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και να παραθέσουν τις δικές τους απόψεις, άμεσα, για το σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας.

Στην τηλεδιάσκεψη, μεταξύ άλλων ομόφωνα υπήρξε το αίτημα προς το Ε.Ε.Α να συνεχίσει την υποστήριξη των αιτημάτων των κλάδων προς την κυβέρνηση ώστε να διευρυνθούν τα μέτρα στήριξης, και τώρα αλλά και μετά την λήξη της Πανδημίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:49 - 17 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.