ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Coca-Cola Future Loading 2ος κύκλος: Το πρόγραμμα επεκτείνεται

18:48 - 13 Απρ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Coca-Cola Future Loading 2ος κύκλος: Το πρόγραμμα επεκτείνεται
Το πρόγραμμα «Future Loading» που ξεκίνησε η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη για την στήριξη του κλάδου Ho.Re.Ca συνεχίζεται και επεκτείνεται για να συμβάλλει περαιτέρω στην ασφαλή επαναλειτουργία και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας, μέσα από δωρεάν εξοπλισμό και χρήσιμα εργαλεία.

Συγκεκριμένα, ο 2ος κύκλος του προγράμματος  προσφέρει:

  • δωρεάν διάθεση συσκευών καθαρισμού αέρα, που ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα ενός χώρου με φρέσκο, απολυμασμένο από την συσκευή, σε πάνω από 200 επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας που διαθέτουν εσωτερικούς χώρους έως 140 τ.μ.  
  • δωρεάν εργαλεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία προκειμένου να υιοθετήσουν στην πράξη βέλτιστες πρακτικές, μέσα από online workshops και σεμινάρια για τη διαχείριση απορριμμάτων, τον ολοκληρωμένο Zero Waste Future οδηγό, καθώς και κάδους ανακύκλωσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα www.bodossaki.gr/futureloading και να υποβάλουν την αίτησή τους με εύκολο και γρήγορο τρόπο, σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

  • να ανήκουν στον κλάδο καφεστίασης και φιλοξενίας
  • να λειτουργούν τουλάχιστον 1 έτος
  • να διαθέτουν εσωτερικό χώρο για την εξυπηρέτηση πελατών που ανέρχεται σε έως 140 τ.μ.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.