ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ Μεγάλος Χορηγός στο 5ο Castle Rock Festival

13:18 - 27 Αυγ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ Μεγάλος Χορηγός στο 5ο Castle Rock Festival
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 5ο Castle Rock Festival, το τριήμερο μουσικό φεστιβάλ της πόλης των Ιωαννίνων, που διοργανώθηκε από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και τον Δήμο Ιωαννιτών. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN, συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 23 - 25 Αυγούστου, προσελκύοντας φίλους της rock μουσικής σκηνής απ’ όλη την Ήπειρο και όχι μόνο.

Το 5ο Castle Rock Festival φιλοξένησε συναυλίες, ειδικές μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ντοκιμαντέρ με rock θεματική, εργαστήρια και άλλες δράσεις, στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, στο Κάστρο, στη Λίμνη και στο Νησί των Ιωαννίνων. Επίσημος καλεσμένος του φετινού φεστιβάλ ήταν ο Kip Winger που ξεσήκωσε το κοινό από την κινητή μουσική σκηνή του.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN με στόχο να διασφαλίσει το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Φεστιβάλ, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ τοποθέτησε την κινητή μονάδα ανακύκλωσης με φωτοβολταϊκά πάνελ, σε κεντρικό σημείο της πόλης των Ιωαννίνων, για την άμεση ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί και αλουμίνιο.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει ένθερμα καλλιτεχνικές και μουσικές εκδηλώσεις που προβάλλουν και αναδεικνύουν την πολιτιστική δραστηριότητα της Ηπείρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.