ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΟΕΕΤ: Τεράστια νίκη των εργαζόμενων στην efood

10:57 - 24 Σεπ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
ΠΟΕΕΤ: Τεράστια νίκη των εργαζόμενων στην efood
Για νίκη είναι των εργαζόμενων της efood κάνει λόγο σε ανακοίνωση της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ).

Μετά τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις, η efood αποφάσισε όχι μόνο να μην κάνει freelancers τους 200 υπαλλήλους της, όπως είχε αποφασίσει αλλά να υπογράψει συμβάσεις αορίστου χρόνου με όλους τους εργαζομένους της.

Η ΠΟΕΕΤ σχετικά αναφέρει:

Η ανακοίνωση της εταιρείας efood για άμεση σύναψη σύμβασης αορίστου χρόνου σε 2000 εργαζόμενους, αποτελεί τεράστια νίκη της Ομοσπονδίας μας, των Σωματείων μας, μα πάνω απ’ όλα των ίδιων των εργαζομένων.

Άμεσα υιοθετήσαμε τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, προκηρύξαμε δύο κινητοποιήσεις όπου οι διανομείς συμμετείχαν μαζικά, πήραν την τύχη στα χέρια τους και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Η Πανελληνία Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ) δηλώνει πως θα είναι στο πλευρό τους μέχρι και ο τελευταίος συνάδελφος να έχει πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, όχι μόνο στην efood αλλά σε κάθε εταιρεία, σε κάθε χώρο δουλειάς.

Αυτή η νίκη είναι των εργαζόμενων

Ο αγώνας για να μην μείνει στα χαρτιά, όπως έγινε τώρα το Εργασιακό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης
συνεχίζεται αδιάκοπα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.