ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε.

16:14 - 20 Οκτ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε.
Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καλωσορίζει στα Μέλη της την Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε., μια εταιρία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και σφολιάτας που ιδρύθηκε το 1991 και στο πέρασμα του χρόνου έχει μετεξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες αμιγώς ελληνικές εταιρίες, η οποία στηρίζει την εγχώρια παραγωγή και οικονομία.

Ειδικότερα, η εταιρία Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε ιδρύθηκε στην Ιωνία Θεσσαλονίκης από όπου πήρε και το όνομά της. Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της καθετοποιημένης παραγωγής συνολικής έκτασης 5.000τ.μ., βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και τα πλέον σύγχρονα τούνελ ταχείας κατάψυξης. Το άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και το τμήμα R&D, του νέου Μέλους της Πρωτοβουλίας, διασφαλίζουν την προϊοντική ακεραιότητα και την καινοτομία πιστοποιώντας έτσι την παραγωγική διαδικασία σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα και αυστηρότερα παγκόσμια πρότυπα.

Η εν λόγω αμιγώς ελληνική εταιρία που εντάσσεται στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Foodservice προσφέροντας μια ευρεία προϊοντική γκάμα με περισσότερες από 300 προτάσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου κυρίως μέσω της παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Επιπλέον, παράγει το δικό της brand Σπιτική Ζύμη τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού με το brand Filosophy, το οποίο εμφανίζεται σε περισσότερες από 35 χώρες. Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις διατροφής, η Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε έχει δημιουργήσει κατηγορία προϊόντων Vegan Horeca για την Foodeservice αγορά. Εκτός από τις κεντρικές της εγκαταστάσεις στη Θεσ/νικη, διαθέτει δυο υποκαταστήματα στην Αθήνα και στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών. Τα προϊόντα της εταιρίας έχουν πάνω από 2.000.000 τελικούς αποδέκτες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.