ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Megas Yeeros: Χαράζει τον δρόμο με μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας

15:44 - 29 Οκτ 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Megas Yeeros: Χαράζει τον δρόμο με μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας
H Megas Yeeros από την πρώτη στιγμή της πανδημίας έθεσε σε προτεραιότητα την προστασία της υγείας τόσο των εργαζομένων της όσο και των πελατών της. Γι’ αυτό, άμεσα η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων συντόνισε μια σειρά από ενέργειες με ΣΤΟΧΟ την απρόσκοπτη λειτουργία των παραγωγικών της μονάδων, σε Ελλάδα και Αμερική. Η εταιρία προσάρμοσε τη λειτουργία της, υιοθετώντας στο ακέραιο τις Οδηγίες και τις Διατάξεις περί Πανδημίας, ώστε να μπορούμε σήμερα να μιλάμε για μια ΠΡΟΤΥΠΗ μονάδα επεξεργασίας τροφίμων.

Από την έναρξη της διαδικασίας εμβολιασμού οι εργαζόμενοι παρακινήθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτή και μάλιστα με κίνητρα επιβράβευσης. Ήδη από τον Ιούλιο – και καθώς το κύμα της πανδημίας εξαπλωνόταν – ζητήθηκε από τους εργαζόμενους να προσκομίσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους ή ιατρικό έγγραφο που δικαιολογεί τον αποκλεισμό τους από τη διαδικασία. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλων, ήταν απαραίτητο το rapid/self test δυο φορές την εβδομάδα.

Σήμερα το σύνολο του προσωπικού –που μπορούσε – έχει ήδη ολοκληρώσει τον εμβολισμό του. Για ένα μικρό ποσοστό όσων, είτε νόσησαν είτε διαθέτουν ιατρική βεβαίωση απαλλαγής από το Εμβόλιο, εφαρμόζονται όχι μόνο τα προβλεπόμενα από τη Νομοθεσία μέτρα, αλλά και επιπλέον rapid test, που διεξάγονται στο εργαστήριο από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, τα έξοδα των οποίων καλύπτονται πλήρως από την εταιρεία.

Η Megas Yeeros, αντιδρώντας άμεσα στις συνθήκες της Πανδημίας φρόντισε να ενημερώσει τους πελάτες της για τις νομικές απαιτήσεις που αφορούν την Εστίαση με τη συνδρομή του Τμήματος.

Διαχείρισης Ποιότητας και του Τμήματος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης πελατών. Ταυτόχρονα, τους παρείχε γραπτώς οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές που αφορούν τη διανομή ετοίμων γευμάτων, ώστε οι καταναλωτές να αισθάνονται την ασφάλεια να αγοράσουν ένα γεύμα που θα τους παραδοθεί προστατευμένο σε πακέτο, τηρώντας στο ακέραιο όλους τους Κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας.

Στόχος της εταιρίας είναι προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για την υγεία των εργαζομένων της, αλλά ταυτόχρονα να συμβάλει στην προάσπιση της υγείας όλων μας. Η Megas Yeeros με τα προληπτικά  μέτρα τα οποία έλαβε, μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία της σε  ένα προστατευμένο περιβάλλον και σύμφωνα με τις απαιτήσεις ενός αυστηρά δομημένου Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας των προϊόντων. Άλλωστε η ΥΓΕΙΑ μας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ!

Η Megas Yeeros, πέρα από τον εμβολιασμό προχώρησε σε μια σειρά από σημαντικές ενέργειες πρόληψης. Δείτε εδώ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.