ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η AVRAMAR λανσάρει νέα σειρά με φρέσκα ψάρια ανώτερης ποιότητας

13:39 - 29 Νοε 2021 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η AVRAMAR λανσάρει νέα σειρά με φρέσκα ψάρια ανώτερης ποιότητας
Πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει φρέσκα ψάρια, για καλύτερη και πιο υγιεινή ζωή, ο Όμιλος AVRAMAR ξεκίνησε τη διάθεση των φρέσκων ψαριών – τσιπούρα, λαβράκι και φαγκρί – κάτω από την επωνυμία της εταιρείας σε επιλεγμένα καταστήματα «Γαλαξίας» και «My Market», φέρνοντας έτσι καθημερινά στα τραπέζια των καταναλωτών ό,τι καλύτερο έχουν να προσφέρουν οι πεντακάθαρες ελληνικές θάλασσες. Με σεβασμό στον καταναλωτή, αλλά και το περιβάλλον, η AVRAMAR προσφέρει στους καταναλωτές τα ψάρια της σε συσκευασία προστατευτικής ατμόσφαιρας και σε νέο ανακυκλώσιμο δισκάκι.

Βασικό πλεονέκτημα της συσκευασίας προστατευτικής ατμόσφαιρας είναι ότι διατηρεί κατά τον βέλτιστο τρόπο τη φρεσκάδα, τα θρεπτικά στοιχεία και τη νοστιμιά των ψαριών , ενώ ταυτόχρονα αποφεύγονται οι διαρροές κατά την μεταφορά και την αποθήκευση τους.

Τα φρέσκα ψάρια AVRAMAR μεγαλώνουν με υπευθυνότητα, αλιεύονται καθημερινά και καθαρίζονται προσεχτικά σε υπερσύγχρονες και πλήρως πιστοποιημένες μονάδες επεξεργασίας, συσκευάζονται σε αυτοματοποιημένα συσκευαστήρια κάτω από αυστηρότατες προδιαγραφές υγιεινής και διακινούνται άμεσα στην αγορά με ασφάλεια . Παράλληλα αποτελούν πλούσια πηγή σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, σε  βιταμίνες, φώσφορο και ασβέστιο, καθιστώντας τα ως τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας.

Η τσιπούρα, το λαβράκι και το φαγκρί AVRAMAR έχουν διακριθεί για την εξαιρετική τους γεύση από αναγνωρισμένους σεφ του κόσμου σε «τυφλές» γευστικές δοκιμές που διοργανώνουν διεθνούς εμβέλειας φορείς όπως το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης που εδρεύει στις Βρυξέλλες.

Έτσι οι λάτρεις του ψαριού, μπορούν εξαιρετικά εύκολα, γρήγορα και υγιεινά να ετοιμάζουν όσο συχνά επιθυμούν νόστιμα γεύματα, υψηλής θρεπτικής αξίας.

Μετά τη συνένωση των εταιρειών Νηρεύς, Σελόντα, Ανδρομέδα και της εταιρείας τροφών Περσεύς, η AVRAMAR κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μεσογειακών ψαριών υψηλής ποιότητας -τσιπούρα, λαβράκι, φαγκρί και κρανιό - σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας όραμα να εμπνεύσει εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να αγαπήσουν το καλύτερο ψάρι της Μεσογείου.

Τα φρέσκα ψάρια Avramar διατίθενται επώνυμα σε επιλεγμένα καταστήματα «Γαλαξίας» και «My Market», αλλά και με ιδιωτική ετικέτα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:44 - 29 Νοε 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.