ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοναδική εμπειρία καφέ από την Kafea Terra στην HORECA 2022

16:30 - 08 Φεβ 2022 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Μοναδική εμπειρία καφέ από την Kafea Terra στην HORECA 2022
H Kafea Terra, 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, συμμετέχει στην διοργάνωση HORECA 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 11-14 Φεβρουαρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan. H Διοργάνωση αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης για όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες με τις κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του κλάδου. Με ένα εμβληματικό περίπτερο στην είσοδο του Hall 1 της έκθεσης (C02/ D01, C04), η Kafea Terra δείχνει την δυναμική της και ταυτόχρονα την πλήρη στήριξή της στον χώρο της Καφεστίασης.

Στο περίπτερο της Kafea Terra, οι εξειδικευμένοι coffee trainers θα δημιουργήσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες καφέ για τους επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε ένα περιβάλλον δημιουργικής διάδρασης επικεντρωμένο στα blends. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν και το προνόμιο να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τη νέα σειρά Dimello "THREE CONTINENTS", η οποία θα κάνει την επίσημη πρώτη παρουσίαση της. Για πρώτη φορά επίσης, η illycaffè θα συστήσει στο ελληνικό κοινό και το νέο single origin illy Costa Rica στην μοναδική στον κόσμο επαγγελματική συσκευασία υπό πίεση, το οποίο χάρη στην χώρα προέλευσής του και της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ισορροπίας, οξύτητας και αρωμάτων, και είναι 100% Arabica όπως όλοι οι καφέδες της κατηγορίας του. 

H Kafea Terra, μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στην ελληνική αγορά, δεν σταματά να εξελίσσεται με άξονές της την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της. Η εμπειρία του καφέ είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο ταξίδι για την Kafea Terra και στο περίπτερο της (C02/ D01, C04) οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να το βιώσουν από κοντά. 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.