ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τα «Ποσειδώνια»

11:03 - 26 Απρ 2022 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
Η εταιρεία Βίκος στηρίζει τα «Ποσειδώνια»
Το διήμερο αγώνων Κολύμβησης «Ποσειδώνια» που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Απριλίου στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων Ε.Α.Ν.Κ.Ι στηρίζει η εταιρεία Βίκος, για μία ακόμα χρονιά, αποτελώντας ένα από τους σταθερούς συνοδοιπόρους της διοργάνωσης.

Τα «Ποσειδώνια» είναι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης που πραγματοποιούνται από το 2008 στα Ιωάννινα, με σκοπό την διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την δημιουργία αγώνων υψηλών προδιαγραφών και επιπέδου συναγωνισμού. Η εταιρεία Βίκος βρίσκεται με συνέπεια κοντά στις αθλητικές διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι. Γιατί για τη Βίκος Α.Ε. ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του πολιτισμού μας.

Τα «Ποσειδώνια» αποτελούν πλέον σημαντικό θεσμό για την πόλη των Ιωαννίνων. Για μία ακόμα χρονιά, αθλητές, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στη σπουδαία αθλητική εκδήλωση θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και θα απολαύσουν τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Η εταιρεία Βίκος έχει θέση ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία με ένα ολοκληρωμένο, πολυδιάστατο και εκτεταμένο πρόγραμμα δράσεων, υπό τον τίτλο «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Περισσότερα στοιχεία για το β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων μπορείτε να βρείτε στο water.gr

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.