ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BrisketBro: Η νέα άφιξη στον κλάδο της αλυσίδας εστιατορίων burger

20:25 - 19 Οκτ 2022 | ΤΡΟΦΙΜΑ & ΠΟΤΑ
BrisketBro: Η νέα άφιξη στον κλάδο της αλυσίδας εστιατορίων burger
Το τρίτο κατάστημά τους μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν τα BrisketBro με το τέταρτο να είναι ήδη προ των πυλών.

Πρόκειται για την αλυσίδα εστιατορίων και καταστημάτων άμεσης εξυπηρέτησης με κύριο προϊόν το αυθεντικό αμερικάνικο brisket από 100% Black Angus και τα αυθεντικά Texas-style burger με σιγοψημένο και σιγοπανισμένο barbeque κρέας.

Τα BrisketBro γεννήθηκαν από μια ομάδα φίλων που λατρεύουν τη συγκεκριμένη κουζίνα και θέλησαν να προσφέρουν στο ελληνικό κοινό ένα προσιτό σενάριο κρεατοφαγίας επιπέδου. Μέχρι στιγμής, έχουν ανοίξει καταστήματα σε στρατηγικά σημεία όπως η Γλυφάδα, το Περιστέρι και το Κολωνάκι, ενώ το τέταρτο αναμένεται να ανοίξει σύντομα στην καρδιά της Νέας Σμύρνης.

Το κύριο χαρακτηριστικό των πιάτων και των burger BrisketBro είναι ότι το κρέας σιγοκαπνίζεται επί έως και 12 ώρες πάνω σε ξύλα βελανιδιάς και σιγοψήνεται επίσης επί ώρες σε χαμηλές θερμοκρασίες.

«Στόχος μας να ανοίξουμε σύντομα και άλλα καταστήματα και να διατηρήσουμε τις προσιτές τιμές για αυτήν την ποιοτική πρόταση φαγητού», αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γιάννης Bailan, που κινείται ανάμεσα στην Αθήνα και την Κωνσταντινούπολη όπου γεννήθηκε και έζησε για πάνω από 20 χρόνια.

Η εταιρεία σκοπεύει να μεγαλώσει άμεσα το δίκτυό των καταστημάτων της εντός και εκτός Αττικής με το σύστημα της δικαιόχρησης (franchising).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.